A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Педагогічна рада - тренінг в Полянській ЗОШ І-ІІІ ступенів

31 жовтня 2019 року у рамках педагогічної ради "Формування організації роботи закладу щодо формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя", яка проводилась у Полянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, учителем основ здоров’я Шпонтак І.Й. був проведений тренінг на тему «Феномен професійного вигорання педагога. Як справитися з професійним вигоранням?», метою якого було ознайомлення педагогічних працівників з особливостями професійного та емоційного вигорання педагога та ефективними підходами до подолання симптомів «професійного вигорання».

12:31 31.10.2019

Екскурсія у замок «Сент-Міклош»

25 жовтня 2019 року учні Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст., слухачі факультативного курсу «Рідний край» та члени гуртка «Юні туристи-краєзнавці» (кер. Шипович Ю.Ю.), відвідали старовинний, 15 століття, замок  «Сент-Міклош».

16:10 25.10.2019

Перемога представників Полянської ОТГ на конкурсі "Барви життя"

24 жовтня в Ужгороді у приміщенні Закарпатського академічного театру ляльок «БАВКА» відбувся відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя», метою якого було залучення людей з інвалідністю до занять  різними видами художньої творчості та мистецтва, виявлення нових талантів та обмін досвідом їх реабілітації та адаптації у суспільстві.

15:51 24.10.2019

Цифрове фортепіано - нові можливості для вихованців Полянської ДШМ

14 жовтня – особлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. Саме цій даті й було приурочено святковий концерт, який підготували вихованці дитячої школи мистецтв. Присутні в залі мали змогу насолодитися виступами юних вокалістів та музикантів, а ті в свою чергу були винагороджені цінними подарунками від Полянської сільської ради – цифровим фортепіано Yamaha та активною акустичною системою.

14:53 15.10.2019

Співпраця з ювенальною та патрульною поліцією в Полянській ОТГ

10.10.2019 року у рамках Тижня пропаганди здорового способу життя та безпеки життєдіяльності,  з метою попередження дитячого травматизму, уникнення нещасних випадків та підвищення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу учителем Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шпонтак І.Й. було організовано зустріч з працівниками патрульної та ювенальної поліції.

16:17 10.10.2019

Тижні пропаганди здорового способу життя у закладах освіти Полянської ОТГ

З метою забезпечення проведення заходів із профілактики наркоманії, вживання психоактивних речовин, збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу вчителями основ здоров’я Шпонтак І.Й. (Полянська ЗОШ І-ІІІ ст.), Станкович О.М. (Плосківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Поцко Г.П. (Родниківська ЗОШ І-ІІ ст.) протягом  першої декади жовтня було організовано Тижні пропаганди здорового способу життя та безпеки життєдіяльності.

10:41 10.10.2019

Заходи з безпеки життєдіяльності в Полянській ЗОШ І-ІІІ ступенів

08.10.2019 року у рамках Тижня пропаганди здорового способу життя та безпеки життєдіяльності з метою попередження дитячого травматизму, уникнення нещасних випадків та підвищення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу учителем Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шпонтак І.Й. було організовано зустріч із пожежниками місцевої пожежної частини, які провели для учнів Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів захоплюючу та корисну екскурсію у місцеву пожежну частину, розповіли про свою роботу, можливості пожежних автомобілів при пожежно-рятувальних роботах та дозволили їм приміряти елементи амуніції, щоб відчути себе справжніми рятувальниками.

10:16 10.10.2019

Не словом, а ділом

Традиційно на початку жовтня заклади освіти Полянської сільської ради проводять акцію «Милосердя», яку присвячують  Дню людей похилого віку та Дню ветерана. Адже турбота про людей похилого віку, допомога їм в побуті, по господарству та в сезонних роботах – велика справа, яка засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

14:51 02.10.2019

Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція "Бібліотеки, повні людей" у бібліотеках Полянської ОТГ

                  Розвиток культури читання та інформаційної грамотності відбувається через різні форми роботи бібліотекаря. І тому бібліотекарі повинні допомогти читачам зорієнтуватися в інформаційному просторі, залучити дитину до неї з ранніх років, навчити працювати з книгою, користуватися інформацією, тобто вручити кожному своєрідний «ключ» до бібліотеки.

08:17 01.10.2019

Вхід для адміністратора