A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Свято до Дня матері в ПАДІЮНі

          11 травня 2019 року в м. Ужгород, у палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», у рамках свята до Дня матері відбулося нагородження переможців та учасників ІІІ (обласного) етапу конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами. Серед запрошених на цей захід були і наші дітки-переможці ІІ етапу Конкурсу та вчителі-наставники, а саме: Подолян Дмитро, учень Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів (вч.Кужіль М.М.), Куштан Марина, учениця Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч.Білей О.Д.), Бочко Валентина, учениця Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч.Шпонтак І.Й.).

15:59 13.05.2019

Конкурс словацької народної пісні "Золотий соловейко"

10 травня 2019 року в Середнянській дитячій школі мистецтв відбувся  конкурс словацької народної пісні "Золотий соловейко". Полянська дитяча школа мистецтв гідно представила своїх вихованців. Приємно, що Гнаткович Даніела та  Евніка зуміли вибороти ІІ місце серед 67 учасників. І це не перша перемога цих сестричок! Нещодавно вони здобули ІІІ місце в Десятому відкритому фестивалі-конкурсі стрілецької пісні "Красне поле".

15:32 11.05.2019

Студії з виготовлення "Маків пам"яті" у закладах освіти Полянської ОТГ

З метою реалізації Плану заходів з національно-патріотичного виховання на 2019 рік, активізації участі дітей у відзначенні пам’ятних подій і державних свят, вихованню патріотів, свідомих громадян напередодні Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у всіх закладах освіти Полянської сільської ради запрацювали студії з виготовлення маків  - символу пам’яті про тих, хто загинув, захищаючи нашу землю, відстоював  волю  та свободу рідного народу, мирне майбутнє України.

16:13 07.05.2019

Черговий майстер-клас для учнів 5 класу у "Катерині"

             03 травня на базі готельно-ресторанного комплексу «Катерина», що в Поляні, відбувся черговий майстер-клас (цього разу - по оформленню кондитерських виробів), на який знову було запрошено учнів 5-А класу Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів із класним керівником Шпонтак І.Й. Цього разу його провели кухарі комплексу «Катерина» Глова Ірина та Денис Тамара.  Нагадаю, що минулого разу вони відвідали майстер-клас з писанкарства. Директор комплексу Ернест Завадський радо привітав діток, наголосивши на тому, що сьогодні, в День кондитера, прийнято вшановувати тих, хто робить наше життя по-справжньому солодким. 

17:12 03.05.2019

Конкурс малюнка до Дня охорони праці

        З метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці протягом квітня 2019 року Відділом освіти та закладами освіти Полянської сільської ради було організовано проведення конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі – Конкурс). Цей Конкурс був присвячений Дню охорони праці в Україні, і основними його завданнями було формування свідомої позиції молоді щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці в різних сферах суспільного життя та сприяння розвитку дитячої творчості.

16:34 03.05.2019

Виставка-конкурс "Воскресни, писанко!"

 Мудрі представники старшого покоління кажуть: “У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки”. І справді, тільки велика любов може творити  такі дива гармонії та уяви, які  побачили на свої очі відвідувачі виставки-конкурсу "Воскресни, писанко!", яка проходила з 12 по 16 квітня 2019 року в актовому залі Полянської сільської ради.

13:33 16.04.2019

Реалізація Концепції розвитку системи громадського здоров'я в Полянській ОТГ

У рамках реалізації Концепції розвитку системи громадського здоров'я,  відповідно до Плану спільної роботи з попередження наркотичної, алкогольної залежності, тютюнопаління, профілактики венеричних захворювань та захворювання на СНІД серед дітей шкільного віку на 2019 рік, затвердженої відділом освіти та КНП «ЦПМСД Полянської сільської ради», у закладах освіти Полянської ОТГ було проведено Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я під гаслом «Попередити – краще, ніж лікувати».

16:04 15.04.2019

І етап Всеукраїнської спартакіади 2019 року серед допризовної молоді

10 квітня 2019 року в Полянській ОТГ на базі спорткомплексу «Олімпія», з метою формування у підростаючого покоління престижу військової служби та пропаганди здорового способу життя,  залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом відбувся І етап Всеукраїнської спартакіади 2019 року серед допризовної молоді між учнями Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  

10:52 11.04.2019

Єдиний санітарний день у закладах освіти Полянської ОТГ

         05 квітня 2019 року  у рамках акції «Закарпаттю – чисте довкілля», з метою виховання дбайливого і бережного ставлення до навколишнього середовища в закладах освіти Полянської сільської ради був проведений єдиний санітарний день.

15:57 05.04.2019

Вхід для адміністратора