A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Новорічні вечори у закладах культури Полянської сільської ради

Учасники концертів виступали у різних жанрах: хореографія, естрадний вокал, театралізоване дійство. Звучали новорічні пісні та різдвяні колядки. Глядачі отримали святковий настрій та чудові враження.

10:42 31.12.2018

Передноворічний традиційний турнір з волейболу

          11-12 грудня 2018 в Свалявській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 відбувся відкритий передноворічний традиційний турнір з волейболу серед команд хлопців та дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Свалявського району. Метою цього турніру є подальший  розвиток та популяризація волейболу , підвищення рівня спортивної майстерності гравців та організація фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи учнівської молоді.

10:57 13.12.2018

ІІІ етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

       З метою підвищення загальної мовної культури, виховання пошани до традицій українського народу, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді 01 грудня 2018 року на базі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ІІ етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 25 учнів усіх закладів освіти Полянської сільської ради.

16:15 08.12.2018

Конкурс-виставка „Новорічна композиція” та «Український сувенір»

     З метою пошуку, розвитку та підтримку обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації закладами освіти та відділом освіти Полянської сільської ради було проведено І тур конкурсу „Новорічна композиція” та «Український сувенір».

14:39 08.12.2018

Полянський сільський голова Дрогобецький Іван Іванович відвідав відкрите тренування в ДЮСШ

     7 грудня 2018 року Полянський сільський голова Дрогобецький Іван Іванович відвідав Полянську дитячо-юнацьку спортивну школу. Розвиток фізичної підготовленості та піклування про здоров’я дітей громади – одні з пріоритетних завдань Полянської сільської ради, тому Івана Івановича цікавив ряд питань, що стосується роботи закладу. Насамперед, це відвідування учнями спортивних занять, забезпеченість спортивним інвентарем, умови тренувань, якість організації освітнього процесу та рівень проведення тренувань.

15:20 07.12.2018

З Днем Збройних сил України!

Шановні військовослужбовці! Щиро вітаємо вас з Днем Збройних сил України! Саме в цей день 6 грудня 1993 року Верховною Радою прийняла Закон "Про Збройні сили України". Це національне свято всіх українських військовослужбовців, але поряд з цим, це також день пам'яті тисячі сміливих і мужніх воїнів, які віддали своє життя за незалежність, свободу і суверенність нашої держави.

10:35 06.12.2018

Екскурсія юних краєзнавців Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Екскурсоводом на цей раз виступив вчитель школи Шипович Ю.Ю., який розповів, що меморіальний парк поділяється на дві частини: перша - воїнам австро-угорської армії, загиблим у Першу світову війну, друга - жертвам сталінської тоталітарної системи періоду Другої світової війни.

16:24 05.12.2018

У Павлівському НВК відкрито додаткову дитячу групу

          Додаткову дитячу групу, яку відвідуватимуть ще 15 дошкільнят, урочисто відкрито у Павлівському навчально-виховному комплексі 04 грудня 2018 року. Відтепер до дитячого садка ходитимуть 42 маленьких мешканців сіл Павлово, Яківського та Плоского Потоку, яких будуть виховувати та створювати їм цікаве дозвілля   троє педагогів. 

15:59 04.12.2018

Вхід для адміністратора