A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Одинадцятий день оздоровчого табору "Олімпія"

11 й день табору пройшов під гаслом "Запропонуй свою гру".  Тому всі з азартом грали в хрестики-нолики на асфальті, волейбол, футбол, гра на точність попадання в кільце та багато інших цікавих розвиваючих ігор.

22:18 11.06.2019

Десятий день оздоровчого табору "Олімпія"

Десятий день табору пройшов рід гаслом «Олімпійський день». В першій половині дня діти активно змагались в комбінованих естафетах, демонструючи спритність, швидкість та витримку. В другій половині дня відбувся турнір першості табору з футболу, які провели гості із Сватова. Напружена гра тривала 2 години. 5 команд змагались, щоб потрапити у фінал.

21:29 10.06.2019

«Без навчання особистість втрачає саму себе»

38-річна уродженка с. Павлово Олена Бочко (дівоче прізвище Стецович) недавно захистила докторську дисертацію та отримала науковий ступінь доктора економічних наук. На даний час вона працює в Інституті економіки та менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

11:02 10.06.2019

Дев'ятий день оздоровчого табору "Олімпія"

Девятий день табору пройшов під гаслом «День індіанця». День розпочався захоплюючою квест-грою. Діти, розмалювавшись у бойові розкраски, кинулися в бій, щоб виконати всі завдання квесту та визволити свого вождя із полону. Після обіду всі діти табору провели час на місцевому стадіоні, де спостерігали за захопливою грою місцевого клубу ФК «Поляна» та разом з усіма раділи їхній перемозі.

20:56 09.06.2019

Восьмий день оздоровчого табору "Олімпія"

Восьмий , як і всі попередні дні, пройшов цікаво і насичено. У першій половині дня між загонами були проведені спортивно-розважальні заходи, які дали змогу діткам не тільки продемонструвати спритність, фізичні уміння та навички, але й створити атмосферу свята та заодно зміцнити  здоров’я. У другій половині дня відбувся вечір знайомтв, де брали участь виконавці та колективи закладів освіти Полянської громади та гості зі Сватова.

20:35 08.06.2019

Оздоровчий табір «Олімпія» продовжує свою роботу

              В с. Поляна продовжує свою роботу оздоровчий табір «Олімпія» для учнів Полянської ОТГ та м. Сватова. Ці дні червня запам’ятаються дітям спортивно-розважальними іграми, конкурсами, насиченою пізнавальною, яскравою та цікавою програмою, дискотекою, вечорами на березі річки, біля вогнища, де вони  отримали масу вражень і позитиву.

15:37 07.06.2019

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (продовження)

5 та 6 червня - другий та третій день військово-патріотичної гри "Джура" були насиченими різноманітними конкурсами та змаганнями, які проводились зранку до вечора.

09:03 07.06.2019

В с. Бобовище на Мукачівщині розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

4 червня 2019 року в селі Бобовище, що на Мукачівщині, розпочалася  дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Джура», участь в якій прийняли і представники Полянської ОТГ - 8 учнів Полянської ЗОШ І-ІІІ ст. та два педагоги-наставники.

11:03 05.06.2019

Третій день табірної зміни : «Рух - заради здоров’я»

       Яскраво і захопливо пройшов третій день табірної зміни. Після ранкової танцювальної гімнастики і смачного сніданку, вчителями фізкультури були організовані  спортивні змагання «Рух - заради здоров’я». Діти гарно, весело з азартом провели час на стадіоні, а також продовжили знайомитися і потоваришували  з ровесниками з Сватова.

14:55 04.06.2019

Відкриття дитячого табору «Олімпія - 2019»

       Одним із пріоритетних питань, які реалізовує Полянська сільська рада, - це питання громадського здоров’я. Тому завдяки Полянському сільському голові Івану Івановичу Дрогобецькому вже третій рік поспіль діти нашої громади мають змогу відпочивати і оздоровлюватись у закладі «Олімпія», що функціонує в с. Поляна.

08:57 03.06.2019

Вхід для адміністратора