A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Фестиваль «Різдвяна коляда» у Полянській ОТГ

Щороку християнські родини з настанням величного свята Різдва 7 січня чекають у своїх домівках на прихід вертепу. Такі мандрівні театри завітали і в нашу громаду, щоб прославити новонародженого Ісуса Христа у Вифлеємі. 14 січня 2020 року в нашій громаді відбувся фестиваль «Різдвяна коляда», головною метою якого передбачалося відродити автентичні українські колядки, фольклор та традиції, що мають передаватися від покоління до покоління.

09:34 15.01.2020

У закладах культури Полянської ОТГ відбулись святкування з нагоди зустрічі Нового 2020 року

Традиційно 29 грудня у всіх закладах культури Полянської сільської ради відбулись новорічні вечори. У кожен клуб завітали Полянський сільський голова, старости, начальник відділу освіти та виконавчий комітет Полянської сільської ради. Вони привітали присутніх із Новим роком та Різдвом Христовим, побажали міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку, благополуччя, гарного настрою, любові, гармонії та удачі, а діткам вручили новорічні подарунки. Колективи закладів виступали у різних жанрах: хореографія, естрадний вокал, театралізоване дійство. Звучали новорічні пісні та різдвяні колядки. Глядачі отримали святковий настрій та чудові враження.

16:01 30.12.2019

Вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 

З метою вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у закладах освіти Полянської сільської ради у грудні 2019 року проведено ряд заходів: організовано загальношкільні лінійки «Мій біль - Чорнобиль», на яких було вшановано пам’ять героїв Чорнобиля хвилиною мовчання; організовано виставки дитячих робіт «Чорнобиль – довгий слід трагедії»; проведено уроки пам’яті «Твій біль, Україно, - Чорнобиль», круглі столи, години спілкування за участю учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

15:33 27.12.2019

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

24 грудня на базі Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. У конкурсі взяли участь шестеро юних дослідників, учнів Полянської, Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Родниківської ЗОШ І-ІІ ст., які разом з керівниками представили членам журі роботи у різних напрямках: від математичного моделювання та екології до історичного краєзнавства й літературної творчості.

08:33 26.12.2019

Всеукраїнський тиждень права

З 9 по 13 грудня у закладах освіти Полянської сільської ради проходив Всеукраїнський тиждень права. Протягом тижня учні підвищували рівень знань щодо гарантованих Конституцією та законами України  своїх прав у різних сферах життя.

10:32 13.12.2019

Спортивна перемога наших волейболістів у районних змаганнях з волейболу

11-12 грудня  у спортивному залі Свалявського технічного коледжу відбулися районні  змагання з волейболу серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Свалявського району, участь в яких взяли  команди дівчат та юнаків Полянської ОТГ.

15:30 12.12.2019

В Полянській ОТГ пройшло свято "Нумо, хлопці", присвячене Дню Збройних сил України

05 грудня 2019 року в спортивному комплексі «Олімпія» села Поляна серед закладів освіти Полянської сільської ради пройшло спортивне  свято «Нумо, хлопці», присвячене  Дню Збройних сил України.

22:33 05.12.2019

Щорічне свято в ПАДІЮНі

30 листопада 2019 року в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся щорічний захід, приурочений Дню Збройних сил України, у рамках якого відбулась церемонія нагородження за підсумками конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему «Захисники України: історія та сьогодення». На це свято було запрошено учнів-переможців ІІ (в ОТГ) етапу конкурсу та педагогів, які їх підготували.

10:03 03.12.2019

ІІ етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

З метою підвищення загальної мовної культури, виховання пошани до традицій українського народу, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді 23 листопада 2019 року на базі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ІІ етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 18 учнів усіх закладів освіти Полянської сільської ради. На підставі рішення журі ІІ етапу Конкурсу буде визначено достойних представити нашу ОТГ на ІІІ (обласному) етапі. 

13:24 23.11.2019

Вхід для адміністратора