A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

ЗНО -2020

Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Відповідні зміни до календарного плану підготовки та проведення ЗНО оприлюднено на сайті МОН.

11:32 22.05.2020

День вишиванки

Найвідоміші західні дизайнери все частіше у своїх колекціях звертаються до українського етнічного стилю, тому можна впевнено говорити, що українська вишиванка знаходиться на піку світової моди. Саме тому вишита сукня повинна бути у гардеробі кожної сучасної дівчини та хлопця. У  2020 році продовжують залишатися модними як традиційні вишиванки у вигляді сорочок, так і вишиванки-сукні різних кольорів і фасонів. Так що ж символізують основні кольори вишиванок?

12:38 21.05.2020

Перемога у конкурсі "Малюнок, вірш, лист до мами"

Вітаємо з досягненням обласного рівня Книша Артема Андрійовича, учня 7 класу Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який виборов ІІ місце у номінації "Вірш" на ІІІ (обласному) етапі конкурсу "Малюнок, вірш, лист до мами".

11:48 15.05.2020

18 травня - День боротьби за права кримськотатарського народу

З часу проголошення незалежності Україна взяла на себе повну відповідальність за долю всіх своїх громадян, включно з тими, що повертаються на її територію з місць депортації. 20 березня 2014 р. Верховна Рада України прийняла Постанову № 1140-18 «Про… гарантії прав кримськотатарського народу у складі Української Держави», якою визнала кримських татар корінним народом України та гарантувала їхнє право на самовизначення в складі України.

16:43 14.05.2020

Відзначення у 2020 році Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці Дня Перемоги

        З метою відзначення  у 2020 році Дня пам’яті та примирення і 75-ї  річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні закладами освіти Полянської сільської ради у рамках дистанційного навчання були проведені тематичні уроки з історії, у Полянській ЗОШ організовано челендж «Декламування віршів на воєнну тематику», створено презентацію «Вшанування великого подвигу нашого народу в школі у минулі роки «Згадаймо, як це було», у Солочинській ЗОШ розроблено План заходів, у рамках якого відбулись віртуальні екскурсії «Сторінками історії», презентовано альбом «Слово про ветеранів села Солочин».

10:30 12.05.2020

ДО ЧОГО ПОТРІБНО ГОТУВАТИСЯ УЧАСНИКАМ ТЕСТУВАНЬ З ІНОЗЕМНИХ МОВ

Український центр продовжує знайомити майбутніх учасників зовнішнього незалежного оцінювання з особливостями процедури проведення тестування,  як відбувається аудіювання з іноземних мов зокрема. Саме цей компонент вирізняє ЗНО з іноземних мов з-поміж інших тестувань.

08:56 07.05.2020

Вхід для адміністратора