A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Вшанування пам’яті жертв Голодоморів

В останні числа листопада у закладах освіти та культури Полянської сільської ради щорічно присвячені вшануванню жертв голодоморів в Україні. Говорити на цю тему з дітьми дуже важко, але необхідно. Адже хто, як не педагоги та працівники культури, повинен виховувати людину вільну, мислячу та співчутливу, таку, яка знає історію свого народу, яка поважає свій народ? 

11:44 26.11.2020

День Гідності та Свободи

З 21 листопада у закладах освіти та культури Полянської сільської ради проводились заходи до Дня Гідності та Свободи, зокрема у с.Павлово зав. клубом Семенихіна Василина провела з дітками годину спілкування на тему "Ми разом, ми сильні", зав.бібліотекою Смирнова Мар'яна провела годину історичної правди "Пам'ять людська не забуде навік" та виставку періодичної літератури на дану тематику.

11:22 26.11.2020

І етап обласного конкурсу "Захисники України: історія та сьогодення"

З 15 по 30 жовтня 2020 року  у закладах освіти Полянської сільської ради був проведений І (шкільний) етап обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему "Захисники України: історія та сьогодення" серед учнів 5-10 класів, в якому взяло участь 65 учнів закладів загальної середньої освіти. Журі ІІ етапу проаналізувало роботи переможців І етапу (4 роботи у номінації «Лист», 2 роботи у номінації «Вірш», 4 роботи у номінації «Малюнок», 1 роботу в номінації «Фоторобота») та визначило переможців. Їхні роботи будуть надіслані на ІІІ (обласний) етап. Тож, бажаємо вам, дітки, успіху.

11:54 10.11.2020

День української писемності і мови

Сьогодні, 9 листопада 2020 року, у  День української мови та  писемності, у закладах освіти Полянської сільської ради відбувся ряд заходів з відзначення цього вагомого дня: урочисті лінійки, виховні години, презентації і, звичайно, радіодиктант, в якому взяли участь учні 9-11 класів. Усі заходи були спрямовані на підтримку української мови, її престижу. Також було проведено І (шкільний) етап ХХІ  Міжнародного конкурсу ім.П.Яцика. Саме в цей день юні знавці української мови пройшли випробування на міцність теоретичних знань і практичних умінь із курсу сучасної української мови.

11:17 09.11.2020

Організовуємо роботу з кадрами. Як переконати педагогів використовувати дистанційні технології навчання

  Працювати й навчати дітей дистанційно — уміння сьогодення, а не майбутнього. Та є педагоги, які кажуть: «Проводити уроки віддалено? Не бачити очей учнів? Як же я їм поясню, допоможу?». У статті — поради, які допоможуть навернути таких педагогів на шлях істинний використовувати дистанційні технології навчання

14:56 04.11.2020

ЗНО-2021

Наказом Міністерства освіти і науки України від 9 липня 2019 року №945 урегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з п’яти навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з дванадцяти навчальних предметів:

11:55 15.10.2020

Вхід для адміністратора