A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

       

Впровадження програми «Відповідальне споживання»

На виконання доручення Прем’єр- міністра України Дениса Шмигаля за участі НЕК «Укренерго» в державі й, зокрема, в закладах освіти, запроваджується програма «Відповідальне споживання». У зв’язку з цим, закликаємо Вас до додержання правил ощадливого споживання електроенергії, інструментів та обладнання, економії енергоресурсів, дотримання енергоефективності, енергозбереження, в тому числі в побуті.

14:17 14.06.2024

Районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("ДЖУРА")

В Мукачівському районі пройшов районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("ДЖУРА"), в якій взяли участь команди Полянської та Горондівської територіальних громад. Юнаки та дівчата Страбичівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – рій "Вільна Україна" та рій "Незалежні", а також рій "Фальконет" Полянського ліцею та рій "Соколи" Плосківського ліцею випробовували себе у військово-патріотичних та культурно-інтелектуальних конкурсах.

16:42 01.06.2024

Вітаємо переможця конкурсу "Малюнок, вірш, лист до мами"

На виконання наказу департаменту освіти і науки  обласної державної адміністрації 04.04.2024 № 226 «Про  проведення у 2024 році обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами», наказу відділу освіти 31.05.2024 № 22 «Про підсумки І (в ТГ) конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» на тему „Звеличуємо  мам, які наближають Перемогу” (далі Конкурс), на обласний етап конкурсу були надіслані 4 роботи переможців ІІ (в ТГ) етапу. На підставі рішення журі обласного етапу, серед 35 робіт, які були надіслані на конкурс з усієї області, переможцем (ІІІ місце) у номінації «Вірш» визначено вірш "Сповідь матері" учня 9 класу Полянського ліцею Манжоса Ярослава Андрійовича (кер. Гаврилюк А.І.). Учень буде нагороджений Дипломом департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації - обласної військової адміністрації і грошовою премією в розмірі 2 тис. грн., педагог, який підготував переможця, – Грамотою департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації - обласної військової адміністрації. Вітаємо!!! Вірш "Сповідь матері" ТУТ

15:49 31.05.2024

Останній дзвоник у закладах освіти Полянської ТГ

31 травня 2024 року в усіх закладах освіти Полянської сільської ради пролунав Останній дзвоник. Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, педагогів, батьків та гостей у кожному закладі освіти. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід літніх канікул, а для випускників попереду незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. Сьогодні саме учні 11 класу є найпочеснішими гостями свята. Попереду на них чекають нові вершини та нові досягнення, а також непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!

12:48 31.05.2024

Переможці фестивалю-конкурсу "Родинний дивосвіт"

На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації від 05.03.2024 № 139 «Про проведення обласного фестивалю-конкурсу родинної творчості «Родинний дивосвіт», з метою популяризації цінностей української родини, 22-30 квітня 2024 року відділом освіти був проведений І (відбірковий) етап фестивалю-конкурсу родинної творчості «Родинний дивосвіт». За підсумками рішення журі роботу родини Кунець В.В., представника Солочинської гімназії, надіслано для участі в обласному заочному етапі, де родина Кунець виборола почесне ІІ місце у номінації «Родинні традиції». Вітаємо з перемогою! Наснаги Вам і нових творчих звершень!

14:37 30.05.2024

Підсумки І (в ТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Сьогодні, 25 травня, після сніданку розпочалася підготовка до проведення параду учасників та заходів з нагоди урочистого закриття І етапу гри та визначення переможців. За підсумками всіх конкурсів перемогу здобули:

21:58 25.05.2024

2-й день І (в ТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри «Сокіл» («Джура»)

Сьогодні, 24 травня 2024 року, відбулось урочисте відкриття І (в ТГ) етапу Всеукраїнської  дитячо-юнацької військово-патріотичної Гри «Сокіл» («Джура»). На урочистому відкритті були присутні виконуюча обов’язки сільського голови – Неля Петрус, представник другого відділу Мукачівського РТЦК та СП підполковник Володимир Гладких, начальник другого державного пожежно-рятувального загону головного управління ДСНС України в Закарпатській області Василь Данканич, поліцейські громади Віктор Цівкач та Ярослав Заводунов, заступники сільського голови, начальник відділу освіти Полянської сільської ради – керівник табору - Петро Лізанець, старости старостинських округів, керівники закладів загальної середньої освіти, педагоги.

16:13 24.05.2024

Вітаємо з перемогою

23 квітня 2024 року у місті Ужгород було проведено  ІV етап змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу серед дівчат. На обласний етап було представлено 7 команд. За жеребкуванням їх було поділено на 2 зони: 1 зона - 4 команди- Золотарівський ліцей (Хустський район); Тячівський ліцей імені Гренджі-Донського ( Тячівський район); Перечинська гімназія ( Ужгородський район); Сусківська гімназія ( Мукачівський район). 2 зона - 3 команди: Ужгородський ліцей  7 (Ужгородська ТГ); Ясінянський ЗЗСО 2 (Рахівський район); Виноградівська ЗЗСО 1 (Берегівський район).    У спортивному протистоянні  дівчата Сусківської гімназії здобули 2 місце (кер. Кіндрат В.В.)

09:05 24.05.2024

І етап (в ТГ) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Сьогодні, 23 травня 2024 року, розпочався І (в ТГ) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").   Таборування відбуватиметься традиційно, як і щороку,  протягом 3-х днів. Цьогорічна локація табору - урочище "Красний", що розташоване на межі сіл Поляна й Уклин. У грі візьме участь10 роїв середньої  та старшої вікової категорії закладів загальної середньої освіти. Юні джури матимуть можливість продемонструвати свої вміння і навички та разом зі своїми виховниками гідно представити команду і свій заклад. Адже «Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та відділу освіти. Сьогодні відповідно до програми були проведені такі змагання-конкурси: «Таборування», інтелектуальний конкурс «Відун», конкурс надання домедичної допомоги «Рятівник», «Стрільба з пневматичної гвинтівки» та конкурс представлення роїв «Вечірня ватра». Успішного старту і переможного фінішу!!!

14:26 23.05.2024

Вхід для адміністратора