A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

День Соборності України та 78-а річниця утворення Закарпатської області у складі України

З метою зміцнення єдності народу навколо ідеї соборної української держави, виховання патріотизму та духовності та з нагоди Дня Соборності України на базі закладів культури Полянської сільської ради були оформлені виставки творів мистецтва, фотографій та плакатів з історії створення та діяльності Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, утворення Закарпатської області у складі України, а також проведені тематичні уроки, круглі столи та інші культурно-мистецькі заходи.

08:35 23.01.2024

І  (в ТГ)  етап  Всеукраїнського  конкурсу-захисту  науково-дослідницьких  робіт  учнів-членів  МАН  у  2023/2024

28.12.2023 року на  базі Плосківського ліцею відбувся І  (в ОТГ)  етап  Всеукраїнського  конкурсу-захисту  науково-дослідницьких  робіт  учнів-членів  МАН  у  2023/2024  навчальному  році «Наукового товариства Полянської сільської ради Закарпатського територіального відділення МАН України», координатором якого є Шипович Юрій Юрійович. У конкурсі взяла участь лише одна юна дослідниця, підопічна Юрія Юрійовича, -  Цоклан Ірина, учениця 10 класу Плосківського ліцею  з темою «МАКСИМІЛІАН ГРЮНФЕЛЬД –ДЗЕРКАЛО ГОЛОКОСТУ В ЗАКАРПАТТІ» (керівник - Шипович Юрій Юрійович).  

08:49 29.12.2023

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу «Український сувенір»

На обласний етап виставки-конкурсу „Український сувенір” було представлено 360 дитячих робіт від закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти області, серед яких 5 робіт від закладів освіти Полянської сільської ради. За підсумками обласного етапу Конкурсу «Український сувенір», дипломами департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА-ОВА нагороджено наступних учнів за роботи: І місце: „Різдвяний смаколик для воїна”, виконавець Скромцов Павло, учень 3 класу Голубинської гімназії (І вікова категорія). Керівник Мелеш Наталія Василівна. ІІІ місце: „ У зими чудес багато- ЗСУ іду вітати”, виконавець Гудачок Лєра, учениця 7 класу Плосківського ліцею (ІІ вікова категорія). Керівник Станкович Олена Михайлівна. Вітаємо переможців та їхніх керівників. Бажаємо нових перемог

08:53 26.12.2023

Футбольні гравці Полянської ДЮСШ змагалися у відкритому турнірі на підтримку Збройних Сил України

На базі Свалявського будівельного ліцею відбувся благодійний турнір з футболу до Дня святого Миколая, в якому взяли участь пів сотні юних футболістів. Серед команд-учасників – ФК «Сузір’я», команда Свалявської ДЮСШ, дві команди ФК «Свалява», а також команда Полянської ДЮСШ. Всі гравці активно демонстрували вміння та навички, змагаючись у футбольних поєдинках.

10:54 25.12.2023

Волейбольна першість громади між командами навчальних закладів

Насичена волейбольна першість між командами навчальних закладів Полянської громади відбулася на базі дитячо-юнацької спортивної школи. У нелегкому спортивному турнірі із волейболу цього разу взяли участь більше шість десятків юнаків 9 класів та молодших, які представили ліцеї та гімназії Полянської громади. 7 команд майстерно демонстрували свої вміння та старанно боролися за перемогу.

10:51 25.12.2023

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу "Новорічна композиція""

На обласному етапі Конкурсу «Новорічна композиція» було представлено понад 610 дитячих робіт від закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти області, серед яких 19 робіт закладів освіти Полянської сільської ради. За підсумками обласного етапу Конкурсу «Новорічна композиція» дипломами департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА-ОВА нагороджено наступних учнів за роботи: В номінації „Новорічний подарунок”

10:12 22.12.2023

Вітаємо з перемогою на національному етапі

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 року №1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік, у місті Києві Українським державним центром позашкільної освіти 30 листопада 2023 року були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України.  Цьогоріч на конкурс подано 1535 робіт з 22 регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Києва. Були представлені роботи у розділах: образотворче мистецтво та поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України. Відповідно до рішення журі національного етапу, серед переможців визначено і роботу учня Полянської громади, а саме: малюнок Харькового Олександра, учня Голубинської гімназії ( керівник - Дюлай С.М.)  Олександра було нагороджено Дипломом ІІ ступеня. Вітаємо переможця та його керівника. Бажаємо успіхів та нових здобутків.

19:59 13.12.2023

Вхід для адміністратора