A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Міністерство молоді та спорту України розпочинає набір учасників на онлайн-проект «Єдина Україна»

Хочете дізнатися більше про цікаві факти з історії України та про нашу культуру, тоді реєструйтесь за посиланням на 14-денний онлайн-захід, який стартує вже 4 липня за посиланням: https://bit.ly/39Mn2sb 

14:06 01.06.2023

Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців обласних змагань з волейболу «Дитяча ліга» сезону 2022-2023 серед юнаків 2010 року народження та молодші.

13:26 01.06.2023

Міжнародний день захисту дітей у Полянській громаді

З метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей   1  червня 2023 року в оздоровчому таборі, який функціонує на базі спортивного комплексу «Олімпія»,  та у всіх закладах освіти  та культури Полянської сільської ради були проведені різноманітні  заходи.  До заходів, які проводились упродовж усього дня, були залучені працівники  соціального захисту, поліцейські громади, педагоги закладів освіти та культури.  Цей день нагадує нам, дорослим,  про те, що діти є особливою соціальною групою населення, яка має свої права, інтереси, специфічні проблеми, але не може самостійно відстоювати і захищати їх перед суспільством. Тож, зробімо усе можливе, аби дитинство дітей нашої громади було щасливим!

11:09 01.06.2023

Третій день таборування учасників І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Ось і настав третій день таборування учасників І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Сьогодні,  31 травня, після сніданку та проведення ранкової збірки у форматі «Козацьке коло» юні джури приступили до виконання доброї справи, а саме: очищення території від сміття, очищення природніх джерел тощо. Після того розпочалася підготовка до проведення параду учасників та заходів з нагоди урочистого закриття І етапу гри. Проведення параду учасників та урочистого закриття І (в ТГ)етапу гри «Сокіл»(«Джура») пройшло на найвищому рівні. Нагороджував переможців заступник сільського голови Василь Зварич та начальник відділу освіти Петро Лізанець. У кожному з конкурсів окремо було визначено переможця, а за підсумками всіх конкурсів перемогу здобули:

09:23 01.06.2023

Другий день гри «Сокіл» («Джура»)

Сьогодні, 30 травня, після ранкової збірки у форматі «Козацьке коло» відбувся парад  роїв - конкурс строю та маршової пісні «Впоряд» та урочисте відкриття гри «Сокіл» («Джура»). Право підняти прапор України та прапор гри «Сокіл» («Джура») було надано ройовій команді «Альфа». З вітальним словом до учасників змагань звернулася в.о. сільського голови Неля Петрус, яка наголосила, що проведеня гри «Сокіл» («Джура») у громаді є пріоритетним завданням порівняно з іншими виховними заходами, а з такими патріотично налаштованими і талановитими юнаками і дівчатами на Україну чекає щасливе майбутнє. Також привітав юних джур представник другого відділу Мукачівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Юрій Пилип'як, який зауважив, що наразі ведуться запеклі бої за незалежність та цілісність нашої держави, тому підростаюча молодь має добре навчатись, бути справжніми патріотами та спрямувати надалі всі свої зусилля на відродження та процвітання України. Начальник Мукачівського РУ ГУ ДСНС України в Закарпатській області підполковник цивільного захисту Євген Праслов також привітав дітей нашої громади та підкреслив, що гра «Сокіл» («Джура») є базовою основою для організації комплексної системи національно-патріотичного виховання учнівської молоді в Україні. До привітань приєдналися поліцейський громади Віктор Цівкач та начальник відділу освіти, відповідальний за проведення гри у громаді, Лізанець Петро, які побажали юним джурам перемоги, наснаги і отримання задоволення від проведених змагань.

16:54 30.05.2023

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

          Виховна робота з учнями в закладах загальної середньої освіти Полянської сільської ради спрямована передусім на розвиток національної свідомості, формування почуття патріотизму на засадах духовності та моральності, популяризацію духовно-культурної спадщини українського народу. Основою для організації комплексної системи національно-патріотичного виховання учнівської молоді є Всеукраїнська військово-патріотична дитячо-юнацька гра «Сокіл» («Джура»). І це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій. Сьогодні, 29 травня 2023 року, у Полянській громаді розпочався І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Таборування відбуватиметься протягом 3 днів. Участь у грі візьме 12 роїв середньої  та старшої вікової групи закладів загальної середньої освіти. Сьогодні відповідно до програми були проведені такі змагання-конкурси:

17:03 29.05.2023

Безпечна дитина з поліцейським офіцером громади

28 травня поліцейські офіцери громади відзначили своє професійне свято, а також 5-річницю проєкту «Поліцейський офіцер громади». «Я тут, щоб оберігати. Я тут, щоб захищати» – саме таким є девіз офіцерів усіх громад України і Полянської територіальної громади зокрема. Саме вони 24/7 підтримують постійну комунікацію з мешканцям та своєчасно реагують на проблеми та конфлікти. Жителі Полянської громади дуже добре відчули реалізацію реформи, адже наші поліцейські не просто виконують роль правоохоронців, а й постійно на зв'язку зі своїми мешканцями. Особливу увагу приділяють дітям, з якими постійно проводять превентивну роботу з безпеки життєдіяльності. У рамках відзначення професійного свята поліцейським офіцерами громади було організовано конкурс малюнків на тему «Безпечна дитина з поліцейським офіцером громади». До цього конкурсу було залучено всіх бажаючих із усіх закладів освіти. Сьогодні Цівкач Віктор та Русин Іван навідались у Полянський ліцей, де підвели підсумки конкурсу і визначили та нагородили переможців. Крім того, поліцейці офіцери розповіли діткам про напрямки своєї роботи, продемонстрували поліцейський автомобіль та наголосили на безпечному поводженні під час літніх канікул. А дітки у свою чергу побажали їм завжди зберігати стійкість духу, мужність, міцного здоров’я та високих професійних здобутків.

15:11 29.05.2023

Веселковий передзвін

18 травня у Закарпатському музеї народної архітектури  весь день лунали прадавні закарпатські народні пісні, сопілкові награвання  та запальні ансамблеві народно-інструментальні мелодії, де проводився конкурс-фестиваль"Веселковий передзвін". Юні виконавці з різних куточків Закарпаття з’їхались на цей  фестиваль-конкурс, який підсумовує річні фольклорні фестивалі учнів мистецьких шкіл .Усього брало участь у конкурсі 59 колективів. Вихованці Полянської ШМ, а саме: фольклорний ансамбль, яким керує Сабов М.О., продемонстрували  неповторність і унікальність народної музики. Бажаємо всім творчого натхнення та успіхів!🎼🎵🎵🎵🎶🎶🎶🎼

23:40 21.05.2023

Перша табірна зміна в оздоровчому таборі "Олімпія - 2023"

Одним із пріоритетних питань, які реалізовує Полянська сільська рада, - це питання громадського здоров’я. Саме завдяки цьому діти нашої громади мають змогу щорічно відпочивати і оздоровлюватись в оздоровчому таборі «Олімпія», що функціонує в с. Поляна. 

12:28 20.05.2023

Вхід для адміністратора