A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Обласний конкурс виразного читання

Обласний конкурс виразного читання, присвячений 70-річчю від дня народжен­ня поета Дмитра Кременя, проводиться в онлайн-форматі серед учнівської, студентської молоді, освітян-педагогів закладів середньої та вищої освіти Закарпатської області. Мета конкурсу – підтримати інтерес до читання та виразного виконання українського поетичного слова, розвивати загальну культуру освітнього середовища.

11:04 07.04.2023

Творчі завдання для дітей до свята Великодня

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям двадцять тематичних розвивальних розмальовок та творчих завдань для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, зорової пам’яті, дрібної моторики тощо.

10:59 07.04.2023

Майстер -клас у закладах культури

Великдень, або Пасха для християн є одним із найважливіших свят,  тому до нього завжди готувалися заздалегідь. Своєрідну підготовку до цього свята було організовано і для відвідувачів бібліотеки та клубу с. Уклин. Завідувачі продемонстрували майстер -клас з виготовлення пасхального віночка та декору,  яким кожен зможе прикрасити свій дім чи кошик на світле свято Христового Воскресіння. З неймовірною цікавістю  та захопленням спостерігали дітки за технікою створення виробів та з азартом включались в робочий процес. А результат праці - на фото..... 

20:59 06.04.2023

Вітаємо переможців конкурсів

ПЕРЕМОЖЦІ обласного етапу Всеукраїнського юнацьког о фестивалю „В об’єктиві натураліста - 2023” на тему „Дика природа” Номінація „Фото”

16:22 06.04.2023

Нагородження переможців конкурсу

5 квітня 2023 року» у стінах Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулася церемонія нагородження призерів і учасників конкурсу юнацької творчості "Дивовижні тварини сакральних споруд". Переможці конкурсу нагороджувалися в кожній номінації Грамотами, Подяками та цінними подарунками: учениця 6-В класу Полянського ліцею Кобулей Ангеліна за ІІ місце у номінації «Крилаті друзі» отримала авторський екологічний настільник, дерев’яний календар у сучасному дизайні. Інші учасники були нагороджені дипломами «За проявлений творчий підхід та креативність» - це Кобулей Олександр та Попович Дарина, учні 5-Б класу, Куштан Олександра, учениця 5-А класу та Телепанич Тетяна, учениця 6-Б класу, та отримали на згадку електронну версію просвітницьких видань від організаторів та партнерів конкурсу.Також була вручена подяка педагогу-керівнику «За підготовку переможця дитячого екологічного конкурсу» - Циганин А.М.

15:49 06.04.2023

Вступна кампанія – 2023: визначено порядок прийому до закладів вищої освіти

Міністерство освіти і науки України затвердило Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році (далі – Порядок) і надіслало його до Міністерства юстиції України для державної реєстрації. У цьому документі описані терміни вступної кампанії, основні критерії відбору абітурієнтів, подана інша важлива для вступників інформація. Про деякі особливості вступної кампанії у 2023 році :

14:10 30.03.2023

Свято весни

Прихід весни був святом для наших предків. Весну закликали, її прихід відзначали піснями та танцями, раділи кожному її прояву: прильоту птахів, цвітінню природи, теплу. Тож, і в Полянський ЗДО сьогодні прилетіли метелики і забуяли різнобарв’ям весняні квіти. До цього дня діти готувалися дуже ретельно: вчили пісні, хороводи і таночок. Чарівними веснянками закликали дівчатка Весну-красну, поетичними рядками дякували веселій Зимі за свята, що несла в наші домівки, за те, що відпочила Матінка-Земля під її пишними сніговими ковдрами. Свято було надзвичайно цікавим. Усі отримали весняний настрій, позитив, що сьогодні є надзвичайно важливо.

11:06 30.03.2023

Славетні й трагічні сторінки Карпатської України

14-16 березня у закладах освіти та культури Полянської сільської ради було проведено ряд заходів із висвітлення подій, які відбувалися під час створення Карпатської України, а саме: заочна екскурсія на тему "Карпатська Україна - тріумф і трагедія одного дня", позакласні заходи до 84-ї річниці проголошення незалежності Карпатської України, переглянуто документальні  фільми «Трагедія Карпатської України» та «Срібна Земля», у яких висвітлюються питання тих буремних днів, оформлено книжково-ілюстративні виставки «Велич і трагедія Карпатської України», «Славетні й трагічні сторінки Карпатської України» із висвітлення подій, пов’язаних із проголошенням Карпатської України, політичної діяльності Героя України, Президента Карпатської України Августина Волошина та його соратників.

15:03 16.03.2023

Міжнародний конкурс мистецтв "Сяючий Світ талантів"

12 березня 2023 року у місті Ужгород відбувся Міжнародний конкурс мистецтв "Сяючий Світ талантів", у якому з великим успіхом виступили та отримали перемоги учні народного та хореографічного відділу Полянської школи мистецтв.

16:14 13.03.2023

Вхід для адміністратора