A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

День знань

1 вересня в Україні є не просто початком навчального року, а ще й щорічним святом, яке зветься Днем знань. На  жаль, це світле і радісне свято уже другий рік поспіль проходить у воєнний час, але навіть під час війни освітній процес триває і наші діти продовжать вчитися та вперто здобувати знання. І так як саме зараз вкрай важливе все, що пов’язує нас із життям до війни, в усіх закладах освіти Полянської сільської ради були проведені традиційні святкові лінійки із привітанням першокласників та всіх учасників освітнього процесу. Також висловили глибоку вдячність нашим воїнам за можливість навчатися у звичному режимі та висловили глибоку шану загиблим хвилиною мовчання. Зі святом вас, шановні педагоги та батьки. Наснаги Вам та  творчого натхнення. Зі святом, дорогі діти. Нехай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а здоров’я, успіхи та прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні! А ми,  дорослі,  подбаємо про безпечне освітнє середовище. Мирного нам усім неба!!!

14:06 01.09.2023

РЕКОМЕНДАЦІЇ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Для того, щоб освітяни й учні змогли комфортно та без стресу почати навчальний рік Міністерство освіти і науки України підготувало низку рекомендацій. Вони покликані допомогти правильно і легко організувати освітній процес у закладах різних ланок: дошкілля, середня, позашкільна освіта та за різних форм навчання: дистанційна, змішана, очна.

16:10 31.08.2023

Колегія відділу освіти

Сьогодні, 30 серпня 2023 року, у конференц-залі Полянської сільської ради відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв’язків про «Підсумки роботи освітньої галузі у 2022/2023 навчальному році»

16:38 30.08.2023

Визначено умови і порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»,

У Міністерстві освіти і науки України визначено умови і порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», про що йдеться в листі Міністерства від 23.08.2023 № 1/12626-23 «Про умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

14:02 30.08.2023

Методичні рекомендації з усіх навчальних предметів на 2023-2024 н.р.

До початку нового навчального року багато інститутів післядипломної педагогічної освіти протягом серпня публікують і будуть публікувати інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році. Для зручності усі ці матеріали будуть додаватись на даній сторінці, освітнього порталу Ерудит.нет.

09:02 30.08.2023

Рекомендації з викладання предметів у 5-6 класах НУШ

Інститут педагогіки НАПН України підготував методичні рекомендації «Загальна середня освіта України в умовах воєнного стану та відбудови: реалії, досвід, перспективи» до нового навчального року.

08:56 30.08.2023

День знань та Перший урок

Цього року Перший дзвоник відбудеться знову в умовах воєнного стану, тому організація Дня знань в сучасних умовах вимагає від закладів освіти особливого підходу. Важливо зосередитися на безпеці, підтримці та патріотизмі, намагаючись зробити цей день незабутнім для дітей, знайти способи зберегти позитивний настрій і підтримати учнів та вчителів, створити сприятливу атмосферу на початку нового навчального року. 

11:40 29.08.2023

Як діяти закладу освіти та учасникам освітнього процесу під час повітряної тривоги

Офіційний сайт «Освітній омбудсмен України» нагадує учасникам освітнього процесу про правила безпеки під час повітряної тривоги. Ми узагальнили рекомендації ДСНС, органів управління освіти, досвід Ізраїлю, а також надали власні пропозиції щодо підготовки та дій учасників освітнього процесу під час повітряної тривоги в різних ситуаціях:

08:49 22.08.2023

Сміливість в долонях...

В рамках проєкту  «СМІЛИВІСТЬ В ДОЛОНЯХ - Посилення захисту внутрішньо переміщених дітей», що реалізує Західноукраїнський Консорціум Захисту Дітей, до складу якого входять Terre des hommes - Україна, Благодійний фонд Посмішка ЮА  та Благодійний Фонд Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings, за підтримки Гуманітарного фонду для України, Голубинська гімназія Полянської сільської ради Закарпатської області 31 липня  отримала  ігрові  набори, канцелярські приладдя і матеріали. Вони допоможуть вчителям у проведенні уроків за методикою MGS/CFS - щоб це вийшло максимально легко, весело. Психосоціальні ігри цією методологією сприяють співпраці та інтеграції дітей, а також їхньому розвитку через фізичну активність та креативний підхід.

21:52 31.07.2023

Команда «Альфа» Полянської територіальної громади - серед призерів Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

ІІІ (всеукраїнський) етап гри «Сокіл» («Джура»), який цьогоріч зібрав 26 команд зі всіх куточків України, тривав із 15 липня до 23 липня на Львівщині. Відтак, 8 учнів Полянського ліцею - учасники команди «Альфа» гідно представили Закарпатську область та продемонстрували свої вміння та навички, посівши призові місця у нелегкій боротьбі за першість. Учасники змагалися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, киданні гранати, брали участь у історичній грі «Відун» і таборуванні («Бівак»), а також долали смугу перешкод.

18:08 23.07.2023

Вхід для адміністратора