A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

День людей похилого віку

В Україні проживає біля 2 мільйонів одиноких людей. Така вже їхня доля - залишатися у чотирьох стінах сам-на-сам зі своїми проблемами, хворобами. Знали б ви, як вони чекають,  щоб хто-небудь завітав до них! Дивлячись на нас, молодих, вони радіють, що ми їхнє продовження, і водночас сумують через те, що ми часто забуваємо про них, обминаємо їх. Вони не просять у нас чогось незвичайного, вони хочуть тільки нашої уваги, а інколи допомоги. Тому у нашій Полянській громаді волонтерські загони закладів освіти щорічно протягом вересня-жовтня під гаслом «Хто про старших дбає, той гідною людиною зростає» організовують акцію «Милосердя», у рамках якої відвідують одиноких та стареньких, надають їм допомогу по господарству, приносять продукти харчування… Ось і все, що треба зробити для того, щоб оте все народне милосердя, що здавна було властиве нашому народові, зберегти навіки. Просто треба менше говорити про добро, а просто проявляти милосердя до тих, хто потребує підтримки.

14:19 13.10.2020

Оздоровлення дітей за кошти обласного бюджету

                       Багатьом діткам Полянської громади добре відома ,,Арніка”, де за два роки належним оздоровленням і відпочинком було охоплено 35 учнів. Цього року нашим діткам надано можливість  оздоровитись у  філії ,,Едельвейс”, у якій планується за кошти обласного бюджету оздоровити понад 1600 дітей соціально незахищеної категорії, відмінників навчання, обдарованих і талановитих дітей та лідерів учнівського самоврядування нашої області. Для наших 30 дітей, які перебуватимуть на відпочинку в цьому оздоровчому таборі протягом 14 - ти днів,  буде організовано  освітній  процес  на  базі  Ракошинської  загальноосвітньої  школи І – ІІІ ступенів Мукачівської районної ради та Зняцівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Мукачівської районної ради. Крім того, будуть організовані екскурсійні поїздки з відвіданням визначних пам’яток природи,  історії,  культури  Закарпаття.

14:36 09.10.2020

День працівників освіти в Ужгороді

1 жовтня 2020 року в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся грандіозний захід, приурочений Дню працівників освіти.  Від початку до завершення цього свята лунали слова вдячності Учителю за його нелегкий труд з уст директора департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації Ганни Сопкової, першого заступника голови обласної державної адміністрації Олега Коцюби та вихованців  "ПАДІЮНу".

17:06 03.10.2020

Всеукраїнський день бібліотек

У Полянській бібліотеці відбувся традиційний Всеукраїнський день бібліотек під девізом "Книжковий дім - чудовий дім. завжди для всіх відкритий він". Організатори свята, Смирнова М. Г. та Пукіш К.Ф., нагородили найактивніших читачів відзнаками "Лідер читання - 2020"

08:23 01.10.2020

Олімпійський урок та олімпійський тиждень

З метою патріотичного виховання дітей і молоді протягом вересня 2020 року у ДЮСШ Полянської сільської ради був проведений Олімпійський  день та Олімпійський тиждень.

15:14 30.09.2020

Указ «Про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства»

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська провели зустріч з представниками громадських та міжнародних організацій щодо реалізації державної політики з протидії та запобігання домашньому насильству.

11:59 29.09.2020

Олімпійський тиждень - 2020

З метою реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року „Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація” , Плану відділу освіти на 2020 рік у закладах освіти Полянської сільської ради з 7 по 11 вересня був проведений олімпійський тиждень.

15:20 15.09.2020

Колегія відділу освіти

28 серпня 2020 року у приміщенні Полянської сільської ради відбулось засідання колегії відділу освіти, на якому було підведено підсумки роботи освітньої галузі за 2019/2020 навчальний рік та визначено основні напрямки роботи на 2020/2021 навчальний рік.

15:46 30.08.2020

Акція "Сонях пам'яті" у закладах культури Полянської ОТГ

29 серпня 2020 року заклади культури Полянської сільської ради долучились до всеукраїнської акції "Сонях пам'яті". У ній взяли участь дітки громади після проведених інструктажів та скринінгу. Вони мали змогу навчитися виготовляти сонях із тканини та кольорового паперу. Адже це не просто символ історичної мужності українських воїнів, це символ життя України.

12:03 30.08.2020

Обережно! Психоактивні речовини

ЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД ПСИХОАКТИВНИХ РЕЧОВИН Залежність від психоактивних речовин (наркотиків) — це хронічне захворювання, що проявляється в непереборному бажанні вживати наркотичні речовини, незважаючи на негативні соціально-медичні наслідки.

11:09 28.08.2020

Вхід для адміністратора