A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Чергова перемога учнів Полянської ЗОШ в екологічному конкурсі

Відділом екології та природоохоронної роботи Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді проведено обласний етап XIII Міжнародного екологічного  конкурсу на тему „Метелики – німий шедевр природи”.

11:48 15.04.2020

АНТИКРИЗОВИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ОНЛАЙН-EDCAMP 2020

В Україні розпочалась реєстрація на традиційну вчительську конференцію EdCamp – цього року вона проходитиме 5 днів поспіль у режимі онлайн. Участь у національному онлайн-марафоні – безкоштовна. Крім того, організатори не проводитимуть попередній відбір учасників.    

09:17 06.04.2020

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ В УМОВАХ КАРАНТИНУ – РОЗ'ЯСНЕННЯ МОН

МОН рекомендує атестаційним комісіям усіх рівнів прийняти рішення про перенесення своїх засідань на період після карантину, однак у випадку нагальної потреби їх можна проводити онлайн. Про це йдеться у листі-роз’ясненні Міністерства освіти і науки, що був надісланий органам управління у сфері освіти сьогодні, 27 березня 2020 року. 

09:33 30.03.2020

Як технічно організувати дистанційне навчання – покрокова інструкція

Як технічно організувавти дистанційне навчання, зберегти баланс теорії і практики, різних типів завдань і при цьому захопити учнів? Про це під час трансляції на сторінці “Нової української школи” розповіла Оксана Пасічник, вчителька інформатики ліцею “Сихівський”, учасниця робочої групи з розробки Державного стандарту освіти для НУШ.

11:29 26.03.2020

Акція "З маленького саджанця - зелені Карпати"

 УВАГА!!! 21 березня розпочинається обласна щорічна соціально-екологічна акція "З маленького саджанця - зелені Карпати" Просимо долучитися до цієї акції працівників закладів культури, освіти, учнів та їхніх батьків!

12:03 17.03.2020

Вхід для адміністратора