A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Останній дзвоник у закладах освіти Полянської сільської ради

31 травня в усіх закладах освіти Полянської сільської ради пролунав Останній дзвоник. Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, педагогів, батьків та гостей у кожному закладі освіти Полянської сільської ради. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул, а для випускників попереду незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

21:05 31.05.2019

Перемога на ХVІІ-ому обласному конкурсі українського художнього слова імені Івана Ірлявського "Моя весна"

28 травня 2019 року в селищі Середнє відбувся ХVІІ-ий обласний конкурс українського художнього слова імені Івана Ірлявського "Моя весна". Сюди з'їхалися талановиті діти та молодь з різних куточків Закарпаття, аби представити найкращі зразки вітчизняного письменства, твори закарпатських класиків та сучасників, а також – власні літературні спроби. 

16:04 29.05.2019

Перемога на Всеукраїнському фестивалі «Барви дитинства»

Днями у Львові на Всеукраїнському фестивалі «Барви дитинства», у якому взяли участь танцювальні колективи з усіх міст України (загалом 117 колективів), учні Полянської ДШМ (викл.Софілканич В.) у своїй віковій 9-12років у категорії «Народний танець»  здобули перемогу і були нагороджені дипломом лауреата ІІ ступеня.

15:34 27.05.2019

Випускний вечір у Полянській ДШМ

24 травня 2019 року відбувся випускний вечір у Полянській ДШМ - найяскравіша, хвилююча і незабутня подія навчального року, в якій взяли участь випускники школи, учні, їхні батьки та викладачі. У програмі були і вітання, і пісні, й інструментальне виконання. Приємним сюрпризом став виступ народного ансамблю у виконанні викладачів школи, а також спільний виступ учнів та викладачів.

15:48 25.05.2019

День Європи

Відповідно до Плану заходів щодо реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції у закладах освіти  Полянської сільської ради проходив Тиждень Європи, який мав на меті поглибити знання учнів про Європу та сформувати у школярів європейські цінності. У рамках тижня було проведено години цікавих повідомлень «Цікаві факти про Євросоюз», загальношкільні лінійки та Віртуальні експрес-подорожі «Парад країн Європи».

15:46 22.05.2019

ІХ обласний фольклорний фестиваль-конкурс учнів мистецьких шкіл "Веселковий передзвін"

18 травня 2019 року на базі Закарпатського музею народної архітектури відбувся ІХ обласний фольклорний фестиваль-конкурс учнів мистецьких шкіл "Веселковий передзвін", у якому взяли участь понад 300 дітей із 32 мистецьких шкіл. Фольклорний ансамбль Полянської дитячої школи мистецтв (кер. М.Сабов) виборов ІІІ місце у номінації "Дитячі фольклорні гурти".

15:16 20.05.2019

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (продовження)

          На третій день, 18 травня, юні джури виконували теоретичні та практичні завдання з надання першої долікарської допомоги та елементи рятувальних робіт у конкурсі «Рятівник». Змагання між командами  були напружені, але цікаві та змістовні.

15:04 20.05.2019

Дні пам’яті та скорботи

18 травня - День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу. 19 травня - День пам’яті жертв політичних репресій. У закладах освіти та культури Полянської сільської ради  вшанували пам’ять жертв депортації кримськотатарського народу, яка сталася 18-20 травня 1944-го року, та згадали жертв політичних репресій. 

14:13 19.05.2019

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Уже вдруге поспіль відділ освіти Полянської сільської ради спільно із працівниками Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді проводить І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка впроваджена в навчальні заклади України з 2003 року. За цей час гра «Сокіл» («Джура») зарекомендувала себе як найбільш вдала форма патріотичного виховання учнівської молоді.

17:18 17.05.2019

Співпраця з правоохоронними органами у закладах освіти Полянській ОТГ

6-12 травня усі заклади освіти Полянської  ради, як і вся Україна, долучилися до проведення 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху. У рамках Тижня з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного  травматизму було проведено багато різноманітних превентивних заходів, організовано зустрічі учнів з представниками Національної Поліції та батьками-водіями на тему дотримання правил дорожнього руху.

08:25 16.05.2019

Вхід для адміністратора