A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Серпнева колегія - 2022

30 серпня 2022 року у конференцзалі Полянської сільської ради відбулось засідання серпневої колегії Відділу освіти, на якому було підведено пісумок роботи освітньої галузі за 2021/2022 навчальний рік та визначено пріоритетні напрямки роботи у 2022/2023 навчальному році, зокрема створення безпечного освітнього середовища,продовження реформи загальної середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа»; впровадження у 5 класах нового Державного стандарту базової середньої освіти; посилення національно-патріотичного виховання, формування громадянської позиції; просвіта з питань особистої безпеки; психологічні аспекти організації освітнього процесу в умовах воєнного/післявоєнного стану.

11:54 30.08.2022

День пам'яті захисників України

29 серпня в Україні вшановують пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Усі заклади культури Полянської сільської ради задля гідного вшанування пам'яті військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму також долучились до проведення цього заходу, оформивши тематичні виставки. Крім того, бібліотекарем  с.Оленьово Куштан Олесею було організовано перегляд фільму «Доброволець» для відвідувачів різних поколінь.

17:04 29.08.2022

День Прапора та День Незалежності України

 День Державного Прапора та День Незалежності – це одні з найважливіших свят для українців. І ми гідно відзначали їх щорічно під гучний дитячий сміх, спів і веселощі. Проте війна внесла свої корективи... Але всупереч усьому, сьогодні, 23 серпня, Полянська ТГ відзначила День Прапора та 31-ту річницю з Дня проголошення Незалежності України: у всіх закладах культури нашої громади було розгорнуто тематичні виставки, у закладах дошкільної освіти проведено флешмоби та виступи маленьких вихованців. О 9.30 год. біля головної адмінбудівлі Полянської сільської ради відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України під Державний Гімн України. Продовжили урочистості учні Полянського ліцею, які у віршах прославили один із символів нашої держави – Державний прапор України, завершила програму переможниця Всеукраїнського дистанційного конкурсу «Перлина мистецтв» Мар’янка Петрус, у виконанні якої прозвучала молитва За Україну. МИРУ Й СПОКОЮ НАШІЙ ДЕРЖАВІ!!! З цією спільною думкою б`ються в єдиному ритмі, в єдиному поштовху наші серця.

16:16 23.08.2022

Активне дозвілля

Працівники  закладів культури Полянської сільської ради організовують для відвідувачів активне дозвілля, у рамках якого проводять екскурсії рідним краєм у поєднанні з читанням на лоні природи. Такі заходи дуже позитивно впливають на сучасну молодь і сприяють живому спілкуванню. 

20:35 01.08.2022

Вітаємо з перемогою

Вітаємо Петрус Мар'янку,  ученицю 3 класу Полянського ліцею,  за здобуте 2 місце у Всеукраїнському дистанційному благодійному творчому  марафоні до Дня Української Державності у номінації  "Художнє читання" та її керівника - Попович О. Ф.  Бажаємо творчих звершень і в майбутньому .

19:15 01.08.2022

День Української Державності

28 липня в Україні відзначається День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення. Відповідно до плану заходів з підготовки та відзначення Дня Української Державності, у закладах культури проведені тематичні виставки «Українська державність: джерела, становлення, розвиток», “Україна — незалежна держава” та “Вільна у віках”, спрямовані на виховання поваги до державних символів України, а також інформаційно-освітні та культурно-мистецькі акції, присвячені історичним подіям і видатним діячам українського державотворення.

09:10 28.07.2022

Друга табірна зміна в оздоровчому таборі "Олімпія"

В оздоровчому таборі «Олімпія» розпочала роботу друга табірна зміна. Її відкрив заступник Полянського сільського голови Василь Зварич, який привітав усіх присутніх, побажав дітям добре відпочити, цікаво та весело провести час, набратися здоров’я та сил, енергії та незабутніх вражень, а працівникам табору - нових творчих здобутків, ентузіазму і натхнення у роботі. До слова долучився начальник  відділу освіти Петро Лізанець, який наголосив, що право дітей нашої громади на повноцінний відпочинок й оздоровлення реалізовано завдяки сільському голові Івану Дрогобецькому, який потурбувався, щоб біля 300 дітей Полянської територіальної громади, серед яких діти соціально незахищених категорій, обдаровані та талановиті, діти учасників АТО, діти ВПО мали можливість оздоровитися  та змістовно провести час в колі своїх однолітків Після слів привітань загони традиційно представили свої назви, девізи та загонові пісні, які придумали протягом дня, після чого відбулося урочисте запалення вогнища табору, право на яке отримали командири п’ятьох загонів. На завершення урочистої частини вихованці табору відпочинку підготували цікаву концертну програму.

10:36 17.07.2022

ВСТУП-2022

Команда ДП «Інфоресурс» продовжує надавати практичні поради для вступників 2022 року. Нагадаємо, що в електронному кабінеті вступника не потрібно завантажувати додаток до документа про освіту.

09:37 09.07.2022

Оздоровлення та відпочинок у таборі "Олімпія"

Громадське здоров’я – це одне із пріоритетних завдань, які системно реалізовує Полянська сільська рада. Саме завдяки цьому діти нашої громади мали змогу відпочивати і оздоровлюватись щорічно. І ось після річної перерви з деяким відтермінуванням здійснилася мрія наших школярів - 04 липня 2022 року відновив свою роботу оздоровчий табір «Олімпія».

11:08 05.07.2022

Сергій Шкарлет про формат 2022/2023 навчального року

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у ефірі національного телемарафону розповів, що наразі проводиться активна робота задля повернення до офлайн-навчання у 2022/23 навчальному році, проте безпека всіх учасників освітнього процесу залишається першочерговою складовою.

14:06 04.07.2022

Вхід для адміністратора