A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Як долати тривогу та паніку в умовах воєнного стану

Для того щоб контролювати свій психоемоційний стан в умовах воєнного стану, скористайтеся стратегіями психорегуляції. Техніки, що допоможуть  знизити тривогу або заспокоїтися під час панічної атаки ТУТ

14:17 29.03.2022

Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні

28 березня 2022 року  Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав наказ №274 «Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні».

13:37 29.03.2022

Роз’яснення Сергія Шкарлета щодо деяких питань навчання та отримання документа про освіту для тих дітей, які зараз навчаються не за місцем постійного проживання

25 березня 2022 року Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет надав роз’яснення щодо деяких питань навчання та отримання документа про освіту для тих дітей, які зараз навчаються не за місцем постійного проживання.

11:33 26.03.2022

Вітаємо переможців обласного етапу МАН

Згідно наказу відділу освіти 04.01.2022 № 4 «Про підсумки І (в ОТГ) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році»  було оформлено і подано у Закарпатський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді матеріали 3 переможців І етапу та заявку для їхньої участі у ІІ (обласному) етапi. Протягом лютого-березня юні дослідники Плосківського ліцею (Бомбушкар Анатолій, Хваста Роман) та  Полянського ліцею (Радь Антоніна) проходили ряд випробувань заочних та онлайн-турів та в напруженій боротьбі вибороли такі місця:

09:33 26.03.2022

Рішення ВРУ щодо ЗНО та ДПА

24 березня 2022 року, ВРУ ухвалила законопроєкт №7132, який дозволяє одноразову зміну алгоритмів вступу до університетів і складання ДПА, про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

11:28 25.03.2022

В УКРАЇНІ ЗАПОЧАТКОВАНО ПРОВЕДЕННЯ ЩОДЕННО ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ХВИЛИНИ МОВЧАННЯ

Для вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України Президент Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими.

21:51 16.03.2022

Гурткова робота в процесі

Робота гуртків,  організових на базі Полянського ліцею, продовжується.  З кожним днем до цього виду освітнього процесу залучається все більше і більше  діток.  Це свідчить про те,  що керівники гуртків усіх спрямувань належним чином організовують свої заняття,  чим заохочують і постійних,  і нових відвідувачів.  Дякуємо їм! 

13:53 15.03.2022

Як організувати освітній процес в умовах війни: поради Державної служби якості освіти

Війна — надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. У цих обставинах школа може стати своєрідним осередком, що об’єднуватиме учнів та вчителів як громади, так і дітей та педагогів, які вимушені були покинути свої домівки. У багатьох регіонах це вже сталося і школи перетворилися на осередки для надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, де також приймають вимушено переміщених дітей.

11:10 14.03.2022

Вхід для адміністратора