A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Вітаємо з перемогою

На виконання наказу департаменту освіти і науки  обласної державної адміністрації від 12.10.2022 № 167 «Про проведення  у 2022 році обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення» протягом листопада-грудня 2022 року було проведено ІІІ (обласний) етап Конкурсу, в якому взяли участь роботи учнів-переможців ІІ (в ОТГ) етапу Конкурсу. На підставі рішення журі ІІІ (обласного) етапу переможцями визначено:

14:38 29.12.2022

Змагання з волейболу до Дня Святого Миколая

Сьогодні,  17 грудня,  на базі  Полянського ліцею було проведено змагання з волейболу серед  команд дівчат і хлопців 2008 року і молодші закладів освіти Полянської сільської ради. Змагання були організовані директором Полянської ДЮСШ за підтримки Полянської сільської ради та відділу освіти і приурочені Дню Святого Миколая.  Результати(хлопці):

20:32 17.12.2022

Чорнобиль – наш біль

Чорнобиль.. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Тож 14 грудня у Полянській територіальній громаді пройшли заходи до Дня пам`яті трагедії на Чорнобильській АЕС: у шкільних та сільських бібліотеках було розгорнуто тематичні виставки, а в усіх закладах освіти проведені загальношкільні лінійки та виховні години, на яких учні ще раз перегорнули гіркі сторінки історії нашої країни. Діти вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя, рятуючи український народ від радіаційної небезпеки. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

15:25 15.12.2022

Всесвітня акція «16 днів проти насильства»

З 25 листопада по 8 грудня 2022 року в рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» за підтримки Полянського сільського голови Івана Дрогобецького службою у справах дітей, центром соціальних служб Полянської сільської ради, Радою жінок Донеччини, ГО «Платформа спільних дій» (Авдіївка), ГО «Неємія Центр» для учнів закладів освіти Полянської сільської ради були проведені майстер-класи з елементами просвітницько-виховної роботи «Квіти для матусі», інформаційні зустрічі «Кожен повинен знати свої права» та дводенні тренінги для батьків «Як допомогти дитині, яка страждає від психологічної напруги». Крім того, для психологів закладів освіти Полянської сільської ради було організовано 2 дводенні тренінги, на яких  вони мали змогу ознайомитись з принципами виховання дітей,  основами практики та взаємодії, з діалоговими практиками та інструментами комунікації в умовах воєнного стану. Атмосфера доброзичливості, взаємодопомоги, яка панувала протягом цих тижнів, стимулювала в учнів, батьків та психологів зустрічну активність та сприяла продуктивній праці, а релаксація і довір'я зняли усі бар’єри та підсилили почуття власної гідності і впевненості у власних силах у кожного учасника кожного заходу. Висловлюємо подяку усім, хто приклав свої сили, знання та уміння, усім, хто поділився досвідом, а особливо тим, хто організував для наших закладів таку корисну програму.

17:00 12.12.2022

Показові виступи вихованців ДЮСШ

6 грудня 2022 року,  в День Збройних Сил України,  з метою національно-патріотичного виховання молоді та за підтримки сільського голови Івана Дрогобецького було проведено показові виступи вихованців Полянської дитячо-юнацької спортивної школи,  секції Шотокан Карате-ДО. На заході були присутні заступник сільського голови Василь Зварич,  поліцейські громади Віктор Цівкач та Ярослав Заводунов та директор ДЮСШ Станіслав Тороні.  Під час церемонії нагородження юним спортсменам  було вручено сертифікати, кваліфікаційний пояси та солодкі подарунки. Враження від виступів були неймовірні,  особливо в батьків,  які прийшли повболівати за своїх дітей,  адже нема нічого ціннішого,  ніж бачити щирі радісні обличчя та вогники захоплення в очах своїх рідних. Тож,  бажаємо вам,  дітки, й надалі йти впевнено вперед до нових звершень та нових перемог. 

05:59 07.12.2022

Відзначення 300-річчя з дня народження Г.С.Сковороди у закладах культури

На виконання Плану заходів із відзначення 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди,  затвердженого відділом освіти Полянської сільської ради 18 жовтня  2022 року, у закладах культури Полянської сільської ради  розгорнуто тематичні виставки на теми:"Григорій Савич - український Сократ", "Григорій Сковорода  - мандрівний учитель добра", "Григорій Сковорода - сучасний світоч для учнівської молоді "

10:36 01.12.2022

День Гідності та Свободи

З 19 по 27 листопада 2022 з нагоди Дня Гідності та Свободи у закладах освіти та культури Полянської сільської ради було проведено ряд тематичних заходів, присвячених вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та розгорнуто тематичні виставки у сільських та шкільних бібліотеках. Вшанування загиблих відбулось хвилиною мовчання

09:45 29.11.2022

Про підсумки ІІ етапу конкурсу ім.П.Яцика

З метою підвищення загальної мовної культури, виховання пошани до традицій українського народу, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді, 18 листопада 2022 року на базі Полянського ліцею було проведено ІІ етап Конкурсу, у якому взяли участь 35 учнів  закладів освіти Полянської сільської ради. Переможцями ІІ етапу Конкурсу визначено 13 учнів, двоє з яких 10 грудня будуть представляти громаду на ІІІ (обласному) етапі (наказ).Тож, бажаємо вам, дітки, успіхів.

15:45 24.11.2022

Підсумки ІІ етапу конкурсу "Захисники України..."

З 17 жовтня по 11 листопада 2022 року у закладах освіти Полянської сільської ради був проведений І (шкільний) етап обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему "Захисники України: історія та сьогодення" серед учнів 5-10 класів , в якому взяло участь 87 учнів закладів загальної середньої освіти. Роботи у всіх номінаціях відзначались особливою неординарністю та новизною. Журі ІІ етапу проаналізувало роботи переможців І етапу (7 робіт у номінації «Лист», 4 роботи у номінації «Вірш», 10 робіт у номінації «Малюнок») та визначило переможців. Їхні роботи надіслані на участь у заключному етапі. Тож, бажаємо вам, дітки, успіху!

15:29 18.11.2022

Вхід для адміністратора