A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Перемога на заключному етапі освітнього івенту «Емоції природи»

           З 07 по 18 грудня 2020 року комунальним закладом позашкільної освіти «Обласний екологонатуралістичний центр» Житомирської обласної ради проведено заключний етап освітнього івенту «Емоції природи» з міжнародною участю, в якому брали участь дві роботи учнів нашої громади – Шимона Артема та Дидюк Еліни, переможців обласного етапу в номінації «Пейзаж». Відповідно до рішення журі, серед 14 учнів України, переможців освітнього івенту «Емоції природи» з міжнародною участю в номінації «Пейзаж», визнано за нижчевказану роботу і нашого учня -  Шимона Арема, учня Полянського ліцею Полянської сільської ради Свалявського району Закарпатської області (керівник Бочко Мирослава Вікторівна). Його буде нагороджено дипломом Управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації. Щиро вітаємо переможця та його керівника!

09:13 15.03.2021

207 річниця з дня народження Великого Кобзаря

Цього року заклади освіти і культури Полянської сільської ради відзначають 207 річницю з дня народження Великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка, перед генієм котрого схиляється увесь світ. Тарас Шевченко, як велетень духу і співець народної свободи, зі своєю беззавітною любов’ю до народу, до своєї Батьківщини викликатиме щире захоплення в усі часи.  

15:02 10.03.2021

Квіти для мами

8 березня - свято весни, воскресіння і появи нового життя, воно залишається початком весни, важливою віхою оновлення та процвітання усього живого.  Саме в цей день ми вітаємо наших матусь, бабусь, сестер, вчителів, подруг - усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне.

15:41 05.03.2021

Переможці ІІ (в ОТГ) етапу конкурсу "Знай і люби свій рідний край"

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА 11.01.2021 № 3 «Про проведення обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край», наказу відділу 13.01.2021 № 2 «Про проведення обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» (далі Виставка-конкурс), з метою підтримки й розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, художньо-естетичного виховання учнівської молоді, формування в неї поваги до національної культурної спадщини з 25  січня по 10 лютого 2021 року було проведено шкільний етап виставки-конкурсу, в якому взяли участь понад 60 учасників.

16:52 01.03.2021

150-річчя від дня народження Лесі Українки

З метою вшанування пам’яті видатної української письменниці, громадської діячки Лесі Українки, популяризації її творчості, а також з нагоди відзначення у 2021 році 150-річчя від дня народження Лесі Українки у закладах культури та освіти Полянської сільської ради розпочався цикл інформаційних заходів, покликаних розкрити маловідомі грані особистості й творчості письменниці та громадської діячки Лесі Українки.

10:03 25.02.2021

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови — день, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі. Історія свята, на жаль, має дуже трагічний початок. 21 лютого 1952 року у Бангладеші влада жорстоко придушила демонстрацію протесту проти урядової заборони на використання в країні бенгальської мови. Відтоді цей день у Бангладеші став днем полеглих за рідну мову.

09:14 23.02.2021

особливості роботи шкіл під час адаптивного карантину

На сайті Міністерства освіти і науки оприлюднено рекомендації МОН для закладів загальної середньої освіти. Документ роз’яснює особливості роботи шкіл під час адаптивного карантину з 24 лютого і наголошує на пріоритетах роботи закладів у цей період.

16:56 22.02.2021

Вхід для адміністратора