A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти

Затверджено новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти Документ набуде чинності 1 січня 2021 року. Затвердило його МОЗ наказом від 25.09.2020 № 2205. Санітарний регламент визначає медичні вимоги безпеки (правила і норми) щодо освітнього середовища у всіх типах закладів загальної середньої освіти, а також структурних підрозділах інших юридичних осіб, що забезпечують здобуття загальної середньої освіти (крім спеціальних закладів освіти) усіх форм власності.

10:49 29.12.2020

МАН - 2020

24 грудня на базі Плосківського ліцею Полянської сільської ради відбувся І (в ОТГ) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Організатором конкурсу виступило Наукове товариство Полянської сільської ради Закарпатського територіального відділення МАН України.

08:31 24.12.2020

День Святого Миколая у закладах освіти Полянської ОТГ

Ось і відбулося найочікуваніше з усіх свят – День Святого Миколая. Діти готувались до нього дуже ретельно: писали листівки, загадували бажання та, звичайно, готувались до виступів, адже до них завітає сам Миколай і принесе їм подаруночки. Чекали цього з нетерпінням і дорослі, і малеча, і навіть казкові герої. І ось та мить – на порозі Святий Миколай, який приніс у чарівній торбинці подарунки від Полянської сільської ради з побажанням всього найкращого.  Дякуємо щиро від імені  усіх діток та їхніх батьків за турботу про малечу.

15:27 18.12.2020

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у 2020 році

У закладах освіти Полянської сільської ради згідно розроблених Планів заходів, із врахуванням протиепідемічних заходів у грудні 2020 року до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС проведено загальношкільні лінійки «Мій біль - Чорнобиль» з хвилиною мовчання пам’яті героям Чорнобиля; організовано виставку дитячих робіт «Чорнобиль-скорбота пам’яті людської»; проведено години спілкування «Вони собою людство заступили», уроки пам’яті «Твій біль, Україно, - Чорнобиль», віртуальну подорож до національного музею „Чорнобиль” в м.Києві та перегляд відеофільмів  «Чорнобиль. Голоси», «Вони бачили смерть в обличчя».

13:41 16.12.2020

Школа педагогічної майстерності

Особливе місце в підвищенні педагогічної майстерності вчителів посідають відкриті уроки. Вони допомагають колективно визначити і на конкретних прикладах показати, які методи, прийоми і педагогічні засоби доцільно використати при вивченні найбільш складних тем програми, як краще використати на уроках технічні засоби навчання , як при мінімальних затратах навчального часу досягти ефективного засвоєння учнями нового навчального матеріалу та предметних компетентностей.

15:32 15.12.2020

Конкурс "Новорічна композиція"

З метою пошуку, розвитку та підтримку обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації закладами освіти та відділом освіти Полянської сільської ради було проведено І тур конкурсу „Новорічна композиція” та «Український сувенір».

16:04 11.12.2020

Вшанування пам’яті жертв Голодоморів

В останні числа листопада у закладах освіти та культури Полянської сільської ради щорічно присвячені вшануванню жертв голодоморів в Україні. Говорити на цю тему з дітьми дуже важко, але необхідно. Адже хто, як не педагоги та працівники культури, повинен виховувати людину вільну, мислячу та співчутливу, таку, яка знає історію свого народу, яка поважає свій народ? 

11:44 26.11.2020

День Гідності та Свободи

З 21 листопада у закладах освіти та культури Полянської сільської ради проводились заходи до Дня Гідності та Свободи, зокрема у с.Павлово зав. клубом Семенихіна Василина провела з дітками годину спілкування на тему "Ми разом, ми сильні", зав.бібліотекою Смирнова Мар'яна провела годину історичної правди "Пам'ять людська не забуде навік" та виставку періодичної літератури на дану тематику.

11:22 26.11.2020

Вхід для адміністратора