A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Небесна сотня. Дебальцеве. Пам'ятаємо...

З метою належного вшанування Героїв Небесної Сотні, значення масових акцій громадського протесту в Україні, що відбувалися в листопаді-лютому 2014 року, військовослужбовців, які брали участь у захисті Дебальцівського плацдарму в період 2014-2015 років, у закладах освіти та культури були організовані тематичні заходи, які  проводились з дотриманням вимог постанови КМУ від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2».

13:24 19.02.2021

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2021 року  у закладах освіти та культури Полянської сільської ради відбулось вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. Відповідно до Плану заходів, педагогічними працівниками закладів освіти та працівниками культури організовано й проведено виставки мемуарної та історичної літератури, фотографій, документів, архівних матеріалів, присвячених Дню вшанування, організовано перегляд документальних фільмів про героїчне минуле ветеранів війни та проведено тематичні уроки і лекції з історії війни в Республіці Афганістан. Хвилюючі розповіді ветеранів, їхній подвиг торкнулись  душі кожного з присутніх та перенесли їх у зовсім недалеке минуле, яке тривожитиме,  допоки житимуть батьки, брати і сестри, вдови і діти підступно винищених у горах Афганістану синів України.

14:26 15.02.2021

День пам'яті Героїв Крут у Полянській ОТГ

З метою збереження пам’яті про юнаків – героїв, загиблих під Крутами, виховання патріотизму та духовності, розповсюдження знань про історію нашої країни, 29-30 січня 2021 року в закладах освіти та культури Полянської сільської ради були проведені тематичні уроки, загальношкільні лінійки та  уроки пам`яті. До Дня пам'яті Героїв Крут у сільських та шкільних бібліотеках було організовано книжкові виставки на теми: "Героїзм юних українців. 1918. Крути", "Пам'ятай про Крути", "Пам'ятаймо героїв Крут".

14:10 01.02.2021

День Соборності України

З метою належного відзначення у 2021 році Дня Соборності України, у закладах культури Полянської сільської ради проведено інформаційні тематичні заходи виховного змісту з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. У закладах освіти були проведені (дистанційно) виховні години, відеоуроки, книжкові виставки та інформаційні хвилинки.

15:31 22.01.2021

ПРОБНЕ ЗНО-2021: НЕВДОВЗІ РЕЄСТРАЦІЯ

Реєстрація для участі в пробному ЗНО-2021 розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Кожен охочий зможе зареєструватися для участі в пробному ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

09:16 31.12.2020

Екскурсія у ЦНАП Полянської сільської ради

    30 грудня 2020 року учні 9-х класів Полянського ліцею відвідали Центр надання адміністративних послуг Полянської сільської ради. Як молодим громадянам нашої держави, їм важливо було дізнатися, наскільки змінюється їхнє життя завдяки реформі децентралізації.

14:11 30.12.2020

Новорічні вогники - 2020

В усіх закладах освіти Полянської сільської ради відбулися довгоочікувані Новорічні вогники. Заходи супроводжувалися гучними оплесками та щирим сміхом, майоріли яскравими маскарадними костюмами дітлахів,були насичені веселими конкурсами, цікавими вікторинами, приємними враженнями та щасливими обличчями всіх присутніх. Батьків через карантинні обмеження у приміщення закладів освіти не допустили, проте ця заборона не стосувалася Діда Мороза, який навідав усіх дітлахів та приніс їм новорічні подарунки від Полянської сільської ради. Шкода, що у зв’язку з пандемією батьки не могли насолодитися виступами своїх чад наживо, але, на щастя, фото та відео донесе до них ту атмосферу, яка панувала в кожному класі та групі. Насолоджуйтесь і ви. Приємного всім перегляду!

14:07 29.12.2020

Вхід для адміністратора