A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Реєстрація для участі в ЗНО - 2021

Дата: 01.02.2021 15:04
Кількість переглядів: 139

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року триватиме з 1 лютого до 5 березнявключно.

Додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії триватиме упродовж  6 – 18 травня включно.

Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно правильно обрати категорію, створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА», підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

Звертаємо увагу на те, що комплект реєстраційних документів має містити:

  • оформлену реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися»;
  • засвідчену копію паспорта громадянина України;
  • засвідчену копію документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).
  • за потреби інші документи (медичний висновок про створення про створення особливих умов для проходження ЗНО, копію документа про зміну імені/прізвища, копію нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документів, наданих іноземною мовою для реєстрації).

Зауважте, що одним з перших кроків реєстрації є обрання категорії особи.

 

Процедура реєстрації осіб, які складають ДПА у формі ЗНО

Процедура реєстрації осіб, які не складають ДПА у формі ЗНО

МЕРЕЖА ПУНКТІВ РЕЄСТРАЦІЇ

Перевірка стану опрацювання реєстраційних документів

Після того, як ви надіслали пакет документів для реєстрації до регіонального центру, ви маєте можливість за допомогою сервісу «Стан опрацювання документів» перевірити на якому етапі опрацювання ваші документи. Для цього необхідно увести номер реєстраційної картки до сервісу.

Важливо зазначити, що реєстраційні документи в регіональних центрах опрацьовуються по мірі надходження. Обробка реєстраційних документів триває не довше 10 робочих днів із моменту їхнього надходження до регіонального центру.

Унесення змін до реєстраційних даних

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат), який вам надіслано в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання.

У разі потреби ви можете внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію. Перереєстрація триватиме з 01 лютого до 05 березня 2021 року після отримання вами Сертифіката.

Для перереєстрації потрібно внести зміни до реєстраційних даних за допомогою спеціального сервісу «Внести зміни», розміщеного на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Вхід до сервісу – за номером і пін-кодом Сертифіката. Вам потрібно буде оформити нову реєстраційну картку, повторно сформувати комплект реєстраційних документів, вклавши до нього отриманий раніше Сертифікат. Пакет документів треба подати до відповідного регіонального центру в той самий спосіб, у який це було здійснено під час реєстрації.

 

Відмова в реєстрації

Вам може бути відмовлено в реєстрації (перереєстрації) для участі в зовнішньому оцінюванні на підставі:

  • ненадання документа(ів), що підтверджує(ють) достовірність інформації, зазначеної в реєстраційній картці;
  • надання недостовірної інформації;
  • подання реєстраційних документів особою, яка відповідно до вимог законодавства не має права на участь у зовнішньому оцінюванні;
  • відправлення реєстраційних документів після завершення встановленого строку реєстрації (особі, яка в період реєстрації не подавала реєстраційних документів) або перереєстрації;
  • неналежного оформлення документів, необхідних для реєстрації;
  • неможливості створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання відповідно до медичного висновку.

У разі прийняття рішення про відмову в реєстрації (перереєстрації) вам буде надіслано витяг із протоколу засідання регламентної комісії, у якому буде зазначена причина відмови. Усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, можна до 5 березня 2021 року. Потрібно створити нову реєстраційну картку, скориставшись сервісом «Зареєструватися», сформувати пакет реєстраційних документів та надіслати його на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти або передати до закладу освіти, у якому навчаєтесь (якщо складатимете ДПА у формі ЗНО).

За матеріалами сайту https://testportal.gov.ua/registr/

 


« повернутися

Вхід для адміністратора