A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Олімпійський день - 2021

10 червня 2021 року з метою патріотичного виховання дітей і молоді на базі спортивного комплексу "Олімпія" був проведений Олімпійський день. Цей день розпочався із урочистої лінійки, яка була присвячена найголовнішій спортивній події року – Іграм XXXIІ Олімпіади в столиці Японії. Організатори заходу перелічили досягнення українських спортсменів та закликали усіх долучатися до «Олімпійського дня» та вболівати за українських атлетів, які 23 липня розпочнуть боротьбу за олімпійські нагороди в Токіо.

09:06 11.06.2021

Міжнародний день захисту дітей у Полянській громаді

Кожна держава світу прагне захищати права дітей, забезпечуючи їм здорове, безпечне та гідне життя. Тож, 1 червня 2021 року , з метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей,  в оздоровчому таборі, що функціонує на базі спортивного комплексу «Олімпія» та у всіх закладах культури Полянської сільської ради були проведені різноманітні  заходи.  До заходів, які проводились упродовж усього дня, були залучені працівники  пожежної служби, охорони здоров’я, соціального захисту, служби у справах дітей, педагоги закладів освіти та працівники культури.  

12:09 02.06.2021

Літописець долі народної

У бібліотеках Полянської сільської ради організовано книжкові виставки та літературні читання до 150-річчя з дня народження В.Стефаника "Літописець долі народної"

08:45 31.05.2021

Інклюзивно-ресурсний центр офіційно відкрито

28 травня 2021 року відбулось урочисте відкриття КУ "Інклюзивно-ресурсний центр Полянської сільської ради". На відкритті були присутні засновник - Полянський сільський голова І.І. Дрогобецький, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної адміністрації Марусинець М.М., депутат Закарпатської обласної ради Шетеля Н.І., начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради Лізанець П.І., староста Куштан М.І. та керівники закладів освіти, у яких організовано інклюзивне навчання.

22:19 28.05.2021

Останній дзвоник у закладах освіти Полянської сільської ради

27 травня 2021 року в усіх закладах освіти Полянської сільської ради пролунав Останній дзвоник. Веселе і водночас сумне свято у кожному закладі освіти Полянської сільської ради було проведено з дотриманням усіх епідеміологічних заходів. Традиційно свято розпочалося із урочистого виконання гімну України. А далі школярі, їхні батьки та вчителі приймали слова вітань від керівників шкіл, педагогів. Вони бажали їм мудрих рішень і дій, удачі, впевненості у собі, віри в те, що попереду – все найкраще і тільки те, що можна здолати, а випускникам радили, аби вища освіта для них стала не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування та самореалізації.

14:44 27.05.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

У межах національного проєкту «Безпечна країна» у період із 17 по 23 травня у всіх закладах освіти Полянської сільської ради проходять заходи, присвячені безпеці дітей на дорозі. Безпека дітей іноді стає складним завданням, адже батьки не можуть завжди бути поряд. Батьки забезпечують безпеку своєї дитини вдома, а вчителі або вихователі несуть відповідальність за дитину в школі. Але хто подбає про їхню безпеку в дорозі? Незалежно від того, чи ходять діти в школу пішки, їздять на велосипеді або користуються громадським транспортом, їх слід навчати правилам безпеки на дорогах.

13:24 20.05.2021

День вишиванки в закладах освіти та культури

Українська вишиванка нарівні з українською писанкою є одним із яскравих символів української культури. До того ж, одягаючи вишиту сорочку, демонструєш не тільки її красу й унікальність, але й засвідчуєш свою приналежність до віковічної української культурної традиції. Усі заклади освіти Полянської сільської ради традиційно святкують цей день, щоб ще раз показати, що вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками, який покликаний  сприяти єдності й культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.

09:33 20.05.2021

Вхід для адміністратора