A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

В Полянській ОТГ пройшло свято "Нумо, хлопці", присвячене Дню Збройних сил України

Дата: 05.12.2019 22:33
Кількість переглядів: 126

05 грудня 2019 року в спортивному комплексі «Олімпія» села Поляна серед закладів освіти Полянської сільської ради пройшло спортивне  свято «Нумо, хлопці», присвячене  Дню Збройних сил України.

       Змагання розпочалися з урочистої лінійки на якій прозвучав гімн України та гімн Полянської  об’єднаної територіальної громади. Учасників змагань привітали начальник відділу освіти Лізанець П.І., учні Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Полянської дитячої школи мистецтв.

     В конкурсі взяли участь команди «Десант» та «Сокіл» з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  «Полянські козаки» та «Полянські юнаки» з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та команда «Гайдамаки» з Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів.

         Команди змагалися у наступних індивідуальних конкурсах : піднімання гирі, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, підтягування на перекладині, армреслінг, та у двох загальнокомандних: «Гусениця» і перетягування канату.

         В захоплюючій боротьбі перше загальнокомандне місце зайняла команда «Полянські козаки» Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, другою стала команда «Сокіл» Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів , третьою - команда «Десант» Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей, культури, туризму та зовнішніх зв’язків Полянської сільської ради.

        В особистому заліку переможцями у конкурсі «Змаганнях з армреслінгу» серед команд 10 - 11 класів стали Іванчо Арсен, Ряшко Віталій та Распопов Яків з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які посіли відповідно 1-3 місця. Серед учнів 7-9 класів переможцями стали Шипович Богдан – 1 місце, Сегеді Мирослав – 2 місце,  Білас Іван – 3 місце з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Швардак Артем – 3 місце з Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів.

        В особистому заліку переможцями у конкурсі «Підтягування на перекладині» стали Ступін Іван з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів - 1 місце, Бадиля Роман з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 2 місце, Куштан Михайло та Вишневський Максим з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3 місце.

         В особистому заліку переможцями у конкурсі «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи» стали Сегеді Мирослав з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1 місце, Ряшко Віталій з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 2 місце та Шилько Андрій з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3 місце.

          В особистому заліку переможцями у конкурсі «Піднімання гирі» стали Іванчов Арсен, Распопов Яків з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кошеля Євген з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які розділили між собою 1 місце.

            Всі переможці в особистому заліку були нагороджені грамотами відділу освіти та медалями.


« повернутися

Вхід для адміністратора