A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

В Полянській ОТГ пройшло свято "Нумо, хлопці", присвячене Дню Збройних сил України

Дата: 05.12.2019 22:33
Кількість переглядів: 157

05 грудня 2019 року в спортивному комплексі «Олімпія» села Поляна серед закладів освіти Полянської сільської ради пройшло спортивне  свято «Нумо, хлопці», присвячене  Дню Збройних сил України.

       Змагання розпочалися з урочистої лінійки на якій прозвучав гімн України та гімн Полянської  об’єднаної територіальної громади. Учасників змагань привітали начальник відділу освіти Лізанець П.І., учні Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Полянської дитячої школи мистецтв.

     В конкурсі взяли участь команди «Десант» та «Сокіл» з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  «Полянські козаки» та «Полянські юнаки» з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та команда «Гайдамаки» з Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів.

         Команди змагалися у наступних індивідуальних конкурсах : піднімання гирі, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, підтягування на перекладині, армреслінг, та у двох загальнокомандних: «Гусениця» і перетягування канату.

         В захоплюючій боротьбі перше загальнокомандне місце зайняла команда «Полянські козаки» Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, другою стала команда «Сокіл» Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів , третьою - команда «Десант» Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту, у справах дітей, культури, туризму та зовнішніх зв’язків Полянської сільської ради.

        В особистому заліку переможцями у конкурсі «Змаганнях з армреслінгу» серед команд 10 - 11 класів стали Іванчо Арсен, Ряшко Віталій та Распопов Яків з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які посіли відповідно 1-3 місця. Серед учнів 7-9 класів переможцями стали Шипович Богдан – 1 місце, Сегеді Мирослав – 2 місце,  Білас Іван – 3 місце з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Швардак Артем – 3 місце з Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів.

        В особистому заліку переможцями у конкурсі «Підтягування на перекладині» стали Ступін Іван з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів - 1 місце, Бадиля Роман з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 2 місце, Куштан Михайло та Вишневський Максим з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3 місце.

         В особистому заліку переможцями у конкурсі «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи» стали Сегеді Мирослав з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1 місце, Ряшко Віталій з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 2 місце та Шилько Андрій з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 3 місце.

          В особистому заліку переможцями у конкурсі «Піднімання гирі» стали Іванчов Арсен, Распопов Яків з Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кошеля Євген з Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які розділили між собою 1 місце.

            Всі переможці в особистому заліку були нагороджені грамотами відділу освіти та медалями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора