A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Результати ІІІ (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 30.04.2024 16:25
Кількість переглядів: 48

23 квітня 2024 року в м. Мукачево відбувся ІІІ районний етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд Мукачівського району з волейболу та футзалу. У масштабних змаганнях боролися за першість 18 команд з волейболу та 12 з футзалу, які представили територіальні громади Мукачівщини. Команда юнаків Сусківської гімназії взяла участь у турнірі із футзалу, дівчата Полянського ліцею та юнаки із Плосківського ліцею змагалися у волейбольному турнірі серед юнаків та дівчат Мукачівщини. Відтак, переможцями змагань із волейболу серед юнаків стала команда з Плосківського ліцею, які впевнено посіли перше місце.

Фото без описуФото без описуФото без опису

25 квітня 2024 року відбулися захоплюючі поєдинки серед територіальних громад Мукачівщини, де юні спортсмени змагалися у двох дисциплінах - баскетболі та спортивному орієнтуванні. Полянську ТГ представили команди юнаків та дівчат Сусківської гімназії, які змагалися за перемогу в змаганнях з баскетболу та команда Полянського ліцею, яка взяла участь у боротьбі зі спортивного орієнтування. У результаті дівчата Сусківської гімназії продемонстрували вражаючу майстерність, завоювавши золото в баскетбольних змаганнях, тоді як юнаки вибороли сміливе третє місце. Команда Полянського ліцею також показала високий рівень підготовки, виступаючи у спортивному орієнтуванні.
Фото без описуФото без описуФото без опису

30 квітня 2024 року турніром з черліденгу завершився ІІІ (районний) етап масштабних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» між навчальними закладами Мукачівського району. Змагання, у яких взяли участь сім команд з територіальних громад Мукачівщини, відбулися на базі Мукачівської ЗОШ №1. Полянську ТГ представили юні танцюристки Полянського ліцею, які вразили журі та глядачів своєю майстерністю, грацією та оригінальністю виступу. В результаті гідно посіли 2 місце серед команд-учасниць.
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора