A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

День цивільного захисту у Полянському ліцеї

Дата: 14.05.2024 15:10
Кількість переглядів: 60

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 14 травня 2024 року у Полянському ліцеї відбувся  День цивільного захисту. Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити себе та тих, хто поряд. Було відпрацьовано дії в разі отримання сигналу про виникнення пожежі, де головним завданням було евакуюватися із зони пожежі у безпечне місце. Учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

Захід проводився за участі пожежної техніки  Свалявської ДПРЧ – 12 ( начальник караулу Попович Ярослав Васильович). Пожежні розповіли про особливості роботи пожежної частини , продемострували способи пожежогасіння та закликали учнів бути обережними з вогнем.
На подвір’ї школи  гірське рятувальне відділення м. Мукачева на чолі з  в.о. начальника відділення Шпеником Ю. Ю. провели комбіновану естафету «Юний рятувальник» та розповіли про специфіку роботи свого підрозділу.
З учнями 5- 11 класів проведено заняття з мінної безпеки за участі групи піротехнічних робіт  з   м. Ужгорода ( начальник відділу лейтенант  Молнар Степан Юрійович). Дітей познайомили з планом дій під час радіаційної небезпеки, розповіли про небезпечні знахідки.
День цивільного захисту під гаслом “Безпека- понад усе!” проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.



« повернутися

Вхід для адміністратора