A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Підсумки ІІ (територіального) етапу змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 21.03.2024 15:39
Кількість переглядів: 148

Сьогодні на базі Полянської ДЮСШ відбулися завершальні змагання зі спортивного орієнтування між командами навчальних закладів Полянської територіальної громади. Юнаки та дівчата активно демонстрували свої вміння та старанно боролися за першість та можливість представити громаду на третьому етапі змагань. У результаті змагань зі спортивного орієнтування серед юнаків 1 місце зайняла команда Полянського ліцею, 2 місце за командою Солочинської гімназії, 3 місце дісталось команді Сусківської гімназії; призові місця у боротьбі серед дівчат дістались командам: Полянський ліцей - 1 місце, Родниківська гімназія - 2 місце, Пасіцька гімназія - 3 місце.

Разом з цим, у рамках заключного етапу змагань, визначили і призерів з черліденгу серед команд дівчат. Відтак, третє місце розділили команди Солочинської і Сусківської гімназій, другу сходинку посіли дівчата з Плосківського ліцею, Голубинської і Родниківської гімназій, а переможцями стала команда Полянського ліцею.

Також в ході закриття змагань, нагородили кубками та медалями переможців зі всіх 5-ти видів спорту, які надалі представлятимуть Полянську територіальну громаду на районному етапі змагань. Серед чемпіонів:

  • Команда юнаків Сусківської гімназії з баскетболу;
  • Команда дівчат Сусківської гімназії з баскетболу;
  • Команда дівчат Полянського ліцею з волейболу;
  • Команда юнаків Плосківського ліцею з волейболу;
  • Команда юнаків Сусківської гімназії з футзалу;
  • Команда юнаків Полянського ліцею з спортивного орієнтування;
  • Команда дівчат Полянського ліцею з спортивного орієнтування;
  • Команда дівчат з черліденгу Полянського ліцею.

Крім цього вручили подяки керівникам навчальних закладів та вчителям фізичної культури, які доклали максимальні зусилля та підготували команди переможців, яких чекає наступний етап змагань.

Дякуємо всім школярам та педагогам, які взяли участь у масштабному проєкті за ініціативи Президента України Володимира Зеленського за старання, зусилля та відмінні результати. Впевнені, надалі на наше юне покоління чекає ще безліч нових здобутків та перемог у спорті.



« повернутися

Вхід для адміністратора