A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

У Полянській територіальній громаді відбувся ІІ (територіальний) етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу серед юнаків

Дата: 14.03.2024 16:04
Кількість переглядів: 169

Традиційно змагання розпочали із виступів команд із черліденгу закладів освіти Полянської громади та привітальних слів заступника Полянського сільського голови Василя Зварича з урочистим відкриттям змагань, а також представили суддівську команду. У змаганнях прийняли участь команди юнаків з Полянського та Плосківського ліцеїв, Голубинської, Родниківської, Солочинської, Сусківської та Пасіцької гімназій.

Команда Плосківського ліцею стала переможцем ІІ (територіального) етапу змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу серед юнаків закладів освіти Полянської громади. Друге місце зайняла команда Полянського ліцей, третє місце розділили команди Родниківської і Сусківської гімназій.

Щиро вітаємо команду переможців, яка надалі представить Полянську громаду на ІІІ (районному) етапі змагань та бажаємо наснаги та успіхів у змаганнях.



« повернутися

Вхід для адміністратора