A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Волейбольна першість громади між командами навчальних закладів

Дата: 25.12.2023 10:51
Кількість переглядів: 94

Насичена волейбольна першість між командами навчальних закладів Полянської громади відбулася на базі дитячо-юнацької спортивної школи. У нелегкому спортивному турнірі із волейболу цього разу взяли участь більше шість десятків юнаків 9 класів та молодших, які представили ліцеї та гімназії Полянської громади. 7 команд майстерно демонстрували свої вміння та старанно боролися за перемогу.

Відтак, за результатами волейбольної першості три кращі команди-лідери посіли призові місця. 3 сходинку у турнірі зайняла команда Полянського ліцею, 2 місце вибороли гравці Сусківської гімназії, а чемпіонами волейбольної першості стала команда Плосківського ліцею.

З переможними місцями спортсменів привітав заступник Полянського сільського голови Василь Зварич, який вручив гравцям грамоти. Разом з цим, всі учасники, які взяли участь у волейбольній першості, отримали солодкі подарунки.

За допомогу у організації волейбольної першості, а також за солодкі подарунки висловлюємо вдячність очільнику Полянської громади Івану Дрогобецькому та начальнику відділу освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради Петру Лізанцю.

Цей спортивний захід став завершальним у циклі змагань першості Полянської громади із волейболу у 2023 році. Тож після новорічно-різдвяних свят на юних волейболістів нашої громади чекатиме новий 2024 рік, а отже нові турніри та змагання, а разом з ними десятки нових звершень і перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора