A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

11-12 грудня 2018 відбувся відкритий передноворічний традиційний турнір з волейболу

Дата: 13.12.2018 10:57
Кількість переглядів: 132

          11-12 грудня 2018 в Свалявській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 відбувся відкритий передноворічний традиційний турнір з волейболу серед команд хлопців та дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Свалявського району. Метою цього турніру є подальший  розвиток та популяризація волейболу , підвищення рівня спортивної майстерності гравців та організація фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи учнівської молоді.

         В цьому турнірі взяли участь збірні команди хлопців та  дівчат Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та збірна команда хлопців Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

        Зайнявши перше місце в групі волейболістки Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів змагалися у фінальній частині за перше місце з волейболістками Свалявської гімназії. В напруженій боротьбі перемогу здобули дівчата Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

        Не менш напруженою була  боротьба за перемогу та призові місця серед волейбольних команд юнаків закладів освіти І-ІІІ ступенів Свалявського району.

       Зайнявши перші місця в групах , у першому півфіналі зустрілися між собою команди юнаків Плосківської та Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій перемогу з рахунком 2:1 здобули плосківчани .

       У другому півфіналі зустрілися між собою команди юнаків Березниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Свалявського технічного коледжу. Перемогу здобули юнаки із Березників.

        У боротьбі за третє місце зустрілися команди Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та  Свалявського технічного коледжу. Перемогу святкували юнаки із Поляни.

        У фіналі зустрілися між собою юнаки  Березниківської та  Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У напруженій боротьбі з рахунком 2:0 перемогу здобули юнаки Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст.

        Таким чином у відкритому передноворічному традиційному турнірі з волейболу серед команд хлопців та дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Свалявського району команди розмістилися в такому порядку:

 

Юнаки:            Плосківська ЗОШ І-ІІІ ступенів       – 1 місце;

                           Березниківська ЗОШ І-ІІІ ступенів  – 2 місце;

                           Полянська ЗОШ І-ІІІ ступенів          – 3 місце;

                           Свалявський технічний коледж        – 4 місце.

 

Дівчата:           Плосківська ЗОШ І-ІІІ ступенів         – 1 місце;

                           Свалявська гімназія                             – 2 місце;

                           Свалявська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1   – 3 місце;

                           Березниківська ЗОШ І-ІІІ ступенів    – 4 місце.

(Лізанець П.)


« повернутися

Вхід для адміністратора