A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

День знань та Перший урок

Дата: 29.08.2023 11:40
Кількість переглядів: 79

Цього року Перший дзвоник відбудеться знову в умовах воєнного стану, тому організація Дня знань в сучасних умовах вимагає від закладів освіти особливого підходу. Важливо зосередитися на безпеці, підтримці та патріотизмі, намагаючись зробити цей день незабутнім для дітей, знайти способи зберегти позитивний настрій і підтримати учнів та вчителів, створити сприятливу атмосферу на початку нового навчального року. 

Рішення про проведення Першого дзвоника кожен заклад освіти ухвалює самостійно.

Обираючи тему для першого уроку, важливо враховувати актуальні події та виклики, з якими стикається сучасне суспільство. Перший урок має бути особливим та спрямованим на почуття спільності, мотивацію та важливість навчання заради майбутнього. 

Під час підготовки матеріалу та вибору форми заходу Міністерство освіти і науки України рекомендує приділити особливу увагу таким питанням: тяглість українських військових традицій від давнини до сьогодення; гідне вшанування бойового подвигу, звитяги, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу; посилення суспільної уваги та турботи про захисників.

Детальніше з Листом МОН від 28.08.2023 р. №1/12816-23 „ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПЕРШОГО УРОКУ” можна ознайомитись тут.


« повернутися

Вхід для адміністратора