A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Команда «Альфа» Полянської територіальної громади - серед призерів Всеукраїнського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Дата: 23.07.2023 18:08
Кількість переглядів: 107

ІІІ (всеукраїнський) етап гри «Сокіл» («Джура»), який цьогоріч зібрав 26 команд зі всіх куточків України, тривав із 15 липня до 23 липня на Львівщині. Відтак, 8 учнів Полянського ліцею - учасники команди «Альфа» гідно представили Закарпатську область та продемонстрували свої вміння та навички, посівши призові місця у нелегкій боротьбі за першість. Учасники змагалися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, киданні гранати, брали участь у історичній грі «Відун» і таборуванні («Бівак»), а також долали смугу перешкод.

В результаті команда «Альфа» посіла 2 загальнокомандне місце у киданні гранати, а один з учасників «Альфи» Михайло Реслер показав блискучі вміння у стрільбі з пневматичної гвинтівки та посів 2 індивідуальне місце. Також 2 місце серед дівчат у армреслінгу здобула Анастасія Попович.

Щиро вдячні виховникам Вікторії Різак та Станіславу Тороні, які супроводжували школярів, приклали максимальні зусилля для участі у Всеукраїнському етапі гри та зробили все можливе, аби наші юні чемпіони вкотре посіли призові місця.

Учасники повернулися додому із кубком, медалями та грамотами. А також відмінним настроєм та позитивними емоціями від нелегких, проте цікавих та завзятих змагань.

Ми пишаємося командою «Альфа», яка змогла гідно показати свої вміння серед 26-ти команд України. Бажаємо успіхів, нових звершень та подальших перемог.



« повернутися

Вхід для адміністратора