A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Третій день таборування учасників І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 01.06.2023 09:23
Кількість переглядів: 359

Ось і настав третій день таборування учасників І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Сьогодні,  31 травня, після сніданку та проведення ранкової збірки у форматі «Козацьке коло» юні джури приступили до виконання доброї справи, а саме: очищення території від сміття, очищення природніх джерел тощо. Після того розпочалася підготовка до проведення параду учасників та заходів з нагоди урочистого закриття І етапу гри. Проведення параду учасників та урочистого закриття І (в ТГ)етапу гри «Сокіл»(«Джура») пройшло на найвищому рівні. Нагороджував переможців заступник сільського голови Василь Зварич та начальник відділу освіти Петро Лізанець. У кожному з конкурсів окремо було визначено переможця, а за підсумками всіх конкурсів перемогу здобули:

Старша вікова категорія:

  • І місце – рій «Альфа» Полянського ліцею
  • ІІ місце – рій «Хоробре серце» Плосківського ліцею
  • ІІ місце – рій «Моджахеди» Родниківської гімназії
  • ІІІ місце– рій «Лідери» Сусківської гімназії

Середня вікова категорія:

  • І місце – рій «Соколи» Плосківського ліцею
  • ІІ місце – рій «Беркут» Полянського ліцею
  • ІІІ місце – рій «Золотий рій» Родниківської гімназії

Ця гра об’єднала і загартувала наших дітей, сформувала в них активну громадянську позицію та готовність до захисту рідної землі, а крім того, допомогла набути навичок, необхідних для життя в умовах воєнного стану. А попереду - виступ переможців обох вікових категорій на ІІ (обласному) етапі.

Щиро дякуємо за допомогу в організації та проведенні гри членам суддівської колегії, керівникам закладів освіти та виховникам .


« повернутися

Вхід для адміністратора