A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Нагородження переможців конкурсу

Дата: 06.04.2023 15:49
Кількість переглядів: 95

5 квітня 2023 року» у стінах Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбулася церемонія нагородження призерів і учасників конкурсу юнацької творчості "Дивовижні тварини сакральних споруд". Переможці конкурсу нагороджувалися в кожній номінації Грамотами, Подяками та цінними подарунками: учениця 6-В класу Полянського ліцею Кобулей Ангеліна за ІІ місце у номінації «Крилаті друзі» отримала авторський екологічний настільник, дерев’яний календар у сучасному дизайні. Інші учасники були нагороджені дипломами «За проявлений творчий підхід та креативність» - це Кобулей Олександр та Попович Дарина, учні 5-Б класу, Куштан Олександра, учениця 5-А класу та Телепанич Тетяна, учениця 6-Б класу, та отримали на згадку електронну версію просвітницьких видань від організаторів та партнерів конкурсу.Також була вручена подяка педагогу-керівнику «За підготовку переможця дитячого екологічного конкурсу» - Циганин А.М.

У програмі заходу також були вокальні виступи вихователів Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Наші учні брали участь у майстер-класі з виготовлення будиночків для кажанів, творчих екологічних іграх від експертів IERS та у перегляді виставки усіх мистецьких робіт учасників конкурсу.

Кращі конкурсні роботи будуть надіслані до Німецького союзу охорони природи та біорізноманіття (NABU)


« повернутися

Вхід для адміністратора