A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Обласний конкурс виразного читання в онлайн-форматі «Всесвіт, гори і я»

Дата: 13.04.2022 10:37
Кількість переглядів: 152

Увага! Кафедра педагогіки та психології Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти спільно з Закарпатською організацією Національної спілки письменників України проводит обласний конкурс виразного читання в онлайн-форматі «ВСЕСВІТ, ГОРИ І Я», присвячений 80-річчю від дня народження Петра Скунця.

Обласний конкурс виразного читання, присвячений 80-річчю від дня народження Петра Скунця, проводиться в онлайн-форматі серед учнівської та студентської молоді закладів середньої та вищої освіти Закарпатської області.
Мета конкурсу – привернути увагу громадськості до 80-річчя видатного українського поета П.М.Скунця і вшанувати його пам'ять; популяризувати красне письменство Закарпаття; підтримати інтерес до читання та виразного виконання українського поетичного слова, розвивати загальну культуру молоді.
Номінації:
-учні початкової та середньої школи;
-учні старших класів та студенти вищих закладів освіти.
Умови участі:
-вік учасників – від 7 років;
-тематика - поезії П.Скунця, інших авторів.
Формат робіт:
- відеозапис художнього читання (mp4, avi, vob, zip);
(файл називати прізвищем учасника + заявка окремим документом);
- документ (doc, docs, rtf).
Роботи та заявки надсилаються одним листом на адресу:kafippop@ukr.net (з позначкою «На конкурс» та вказівкою на номінацію).
Відеоробота переможців публікується на сайті Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти (за згоди учасника).
Термін подання робіт на конкурс - 18 квітня -15 травня 2022 року.
Переможців визначає журі, до складу якого входять науково-педагогічні працівники Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, а також представники Закарпатської організації Національної спілки письменників України та Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Ф.Потушняка (за згодою). Журі визначає двох переможців – по одному номінанту кожної вікової категорії.
Інформація про результати конкурсу оголошується на сайті Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти та в обласній пресі до 20 травня 2022 р.
Переможці нагороджуються на урочистому заході з нагоди 80-річчя П.Скунця в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка. Нагороди – диплом переможця та книжки з автографами письменників.

За матеріалами сайту ЗІППО http://zakinppo.org.ua/zagalni-novini/216-anonsi/6943-oblasnij-konkurs-viraznogo-chitannja-v-onlajnformati-vsesvit-gori-i-ja


« повернутися

Вхід для адміністратора