A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Важлива інформація для випускників та керівників закладів освіти

Дата: 31.03.2022 09:25
Кількість переглядів: 109

Український центр оцінювання якості освіти повідомив, що незалежно від того, яким буде цьогорічний вступ у виші, охочі туди потрапити мають зареєструватися на ЗНО.

“Ми ще не готові повідомити, які іспити й у якому форматі потрібно буде складати вступникам, але точно можемо сказати, що для організації будь-яких іспитів потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію ми отримаємо з бази даних реєстрації для участі в ЗНО”, – написали в центрі, що відповідає за організацію зовнішнього тестування.

Якщо ви цьогоріч закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту й ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки), потрібно це зробити до 9 квітня. Створити реєстраційну картку можна за цим посиланням.

У реєстраційній картці є поля для вибору предметів ЗНО / ДПА. Їх потрібно заповнити попри скасування ДПА у формі ЗНО. Якщо є змога, потрібно видрукувати реєстраційну картку, заповнити від руки заяву про участь у тестуваннях, додати копію паспорта (за потреби ще й медичний витяг про потребу створити спеціальні умови для проходження тестувань) і передати керівникові закладу освіти. Якщо такої можливості немає – достатньо сформованої електронно реєстраційної картки.

Створити реєстраційні картки також просять тих випускників, які зараз перебувають на тимчасово окупованих територіях.

Докладніше про дії випускників і керівників закладів освіти читайте тут.

Нагадаємо, МОН запропонувало, як цьогоріч провести вступ у виші. Серед пропозицій – мотиваційні листи, співбесіди й мультидисциплінарний тест.

За матеріалами https://nus.org.ua/news/potentsijnym-tsogorichnym-vstupnykam-u-bud-yakomu-razi-potribno-zareyestruvatysya-na-zno-utsoyao/


« повернутися

Вхід для адміністратора