A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Обстеження готовності закладів освіти Полянської сільської ради до нового навчального року

Дата: 27.08.2020 16:13
Кількість переглядів: 125

Відповідно до Постанови Головного Державного санітарного лікаря України №25 від 21.05.2020 року «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19», Постанови Головного Державного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19» та з метою забезпечення належної підготовки закладів освіти Полянської сільської ради до початку нового 2020-2021 навчального року та створення в них відповідних умов навчання та виховання учнів, підвищення відповідальності всіх учасників освітнього процесу за якість підготовки закладів освіти до нового навчального року під час адаптивного карантину, було проведено позапланове обстеження закладів освіти.

 

27 серпня комісія у складі в.о. начальника Свалявського районного відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Черненка С.І., головного фахівця Свалявського РВ УДСНС України в Закарпатській області Тарасова А.В., начальника відділу освіти Полянської сільської ради Лізанця П.І., а також головного спеціаліста відділу освіти Полянської сільської ради Гаврилюк А.І. оглянула стан підготовки закладів освіти до відновлення роботи у 2020-2021 навчальному році.

 

У ході перевірки особлива увага приділялась питанням готовності до роботи закладів освіти в умовах карантинних обмежень. Керівників закладів освіти поінформовано про профілактику інфікування коронавірусною хворобою (COVID-19).

 

Результати огляду засвідчують належний санітарний стан територій, ігрових та спортивних споруд, інших надвірних будівель. Заклади освіти при умові дотримання рекомендацій Головного Державного санітарного лікаря України та при умові регулярного поповнення запасу дезінфектантів та розхідних гігієнічних засобів готові до відновлення роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора