A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Свято до Дня матері в ПАДІЮНі

Дата: 13.05.2019 15:59
Кількість переглядів: 194

          11 травня 2019 року в м. Ужгород, у палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», у рамках свята до Дня матері відбулося нагородження переможців та учасників ІІІ (обласного) етапу конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами. Серед запрошених на цей захід були і наші дітки-переможці ІІ етапу Конкурсу та вчителі-наставники, а саме: Подолян Дмитро, учень Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів (вч.Кужіль М.М.), Куштан Марина, учениця Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч.Білей О.Д.), Бочко Валентина, учениця Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вч.Шпонтак І.Й.).

        Михайло Шеверя, заступник директора – начальник управління освіти та науки департаменту освіти і науки облдержадміністрації  та Андріяна Лукач, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації з методичної роботи, привітали переможців,  нагородили їх дипломами та  цінними подарунками – годинниками, а кожен учасник Конкурсу отримав солодкий подарунок – коробку цукерок та вітальну листівку своїй мамі.  Після офіційної частини присутні в залі мали змогу насолодитися виступами інших талановитих дітей – танцювальних та вокальних колективів «ПАДІЮНу».      

      Цей захід надихнув, розчулив та змусив задуматися над тим, чи достатньо уваги ми приділяємо своїм батькам, чи не втрачаємо того дорогоцінного часу, який ми могли провести поряд зі своїми матерями.

   Дякуєм організаторам, адже саме завдяки їхньому професіоналізму щорічні свята в «ПАДІЮНі» досягли такого високого рівня.

 (Гаврилюк А.)


« повернутися

Вхід для адміністратора