A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Перемога представників Полянської ОТГ на конкурсі "Барви життя"

Дата: 24.10.2019 15:51
Кількість переглядів: 171

24 жовтня в Ужгороді у приміщенні Закарпатського академічного театру ляльок «БАВКА» відбувся відбірковий тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу творчості осіб з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя», метою якого було залучення людей з інвалідністю до занять  різними видами художньої творчості та мистецтва, виявлення нових талантів та обмін досвідом їх реабілітації та адаптації у суспільстві.

         Цей фестиваль  зібрав особливих хлопців і дівчат з різних куточків нашої області, яким було дуже важливо вийти на велику сцену і показати всім глядачам, що вони талановиті та гідні оплесків. Гучні оплески отримали і конкурсанти Полянської ОТГ, які гідно представили себе, здобули омріяну перемогу та були нагороджені дипломами і особливими та водночас корисними подарунками:

  • Гартавел Ганна Іванівна , учениця Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, номінація «Художня  творчість: фото та декоративно-прикладне мистецтво ( виготовлення браслетів «Шамбала»)» - І місце;
  • Богоста Володимир Іванович, студент юридичного факультету УжНУ, номінація «Музичне та театральне мистецтво: вокально-хоровий жанр» - І місце;
  • Бургер Марія Михайлівна,  учениця Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, номінація «Музичне та театральне мистецтво: вокально-хоровий жанр» - ІІ місце.  

Захід, проведений департаментами культури та соціального захисту населення облдержадміністрації спільно з Комунальним закладом «Обласний організаційно-методичний центр культури» Закарпатської обласної ради досягнув своєї мети, адже символічні подарунки «сердечка» - символи життя та любові - вселили надію і віру у серця кожного: і тих, хто  брав участь, і тих, хто здобув перемогу. А обрано було найкращих! Саме вони поїдуть незабаром до Києва представляти наш регіон на Всеукраїнському фестивалі.

Гаврилюк А.


« повернутися

Вхід для адміністратора