A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

19-й тематичний тиждень «Світ тварин»

Дата: 11.02.2019 15:10
Кількість переглядів: 147

Хто такі тварини? Як живуть свійські і дикі тварини?  Чому треба берегти тварин? На ці та багато інших запитань змогли отримати відповідь першокласники впродовж  цього тижня в школах  Полянської сільської ради.

Учні відчули себе справжніми хазяїнами  природи,  навчилися складати цікаві розповіді про своїх улюбленців, вчилися розпізнавати  свійські  та дикі тварини. Виконання  різноманітних завдань допомогло учням   усвідомити значення природи в житті людини та вивчити правила безпечної поведінки з домашніми улюбленцями, особливостями догляду за ними. Проведені ігри «Так чи ні», «Впізнай тваринку за описом» та інші  розвивали спостережливість, увагу та  бажання працювати в колективі Для закріплення теми були проведені групові роботи, де учні складали пазли, відгадували загадки, говорили про те, що нам дають свійські тварини, складали розповіді про своїх домашніх улюбленців, описували свійську тваринку

     Одним з цікавих завдань для учнів було ліплення тваринок з пластиліну,  адже це не тільки  розвиток моторики рук, а й весела та захоплююча  гра.

      Створенням  лепбука  «Світ тварин» завершився захопливий та пізнавальний тиждень, адже саме він допоможе діткам закріпити і систематизувати інформацію, а розглядання теки в подальшому дозволить швидко освіжити в пам'яті зібраний  цікавий матеріал про життя тваринок (Гаврилюк А.,Пичкар А.).

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора