A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Розвиток фізичної підготовленості та піклування про здоров’я дітей громади – одні з пріоритетних завдань Полянської сільської ради

Дата: 07.12.2018 15:20
Кількість переглядів: 118

     7 грудня 2018 року Полянський сільський голова Дрогобецький Іван Іванович відвідав Полянську дитячо-юнацьку спортивну школу. Розвиток фізичної підготовленості та піклування про здоров’я дітей громади – одні з пріоритетних завдань Полянської сільської ради, тому Івана Івановича цікавив ряд питань, що стосується роботи закладу. Насамперед, це відвідування учнями спортивних занять, забезпеченість спортивним інвентарем, умови тренувань, якість організації освітнього процесу та рівень проведення тренувань.

     ДЮСШ функціонує на базі СК «Олімпія» в с. Поляна з 01 вересня 2018 року. Завдяки її відкриттю учні громади мають можливість займатися у відділеннях футболу та волейболу.

      Тренування з футболу проходять на базі СК «Олімпія». Спортивний майданчик розміром 40 м х 60 м, роздягальня з всіма зручностями, великий теплий спортивний зал створюють чудові умови для занять з футболу. Наразі створено 4 вікові групи, в яких займаються по 12-15 учнів. У першій групі займаються діти 2011-2010 р. н., у другій – 2009 р. н., у третій – 2008 р. н. та в четвертій групі - 2007-2006 р. н.

     Тренування з волейболу проходять на базі Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у двох групах, у яких - по 12-15 учнів, а саме: дівчата 2012-2010 р. н. та хлопці – 2012 – 2010 р. н.

     Зарахування в ДЮСШ здійснюється згідно заяви, поданої батьками на ім’я директора школи, та медичної довідки про стан здоров’я дитини.

     Іван Іванович поспілкувався з учнівським та батьківським колективами, тренером з футболу Зозулею С.І., директором ДЮСШ Тороні С.І. та подарував футболістам спортивний інвентар: футбольні м’ячі, маніжки різного кольору та бар’єри. (Лізанець П.)


« повернутися

Вхід для адміністратора