A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Для шкіл створили курс про дистанційний та змішаний формати навчання – де пройти

Дата: 20.08.2020 14:16
Кількість переглядів: 139

Педагоги та керівники шкіл зможуть пройти безплатний онлайн-курс про дистанційний та змішаний формати навчання.

Його презентувала заступниця міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час Серпневої конференції. Зареєструватися на навчання можна на за цим посиланням.

Курс розробили Міністерством освіти і науки спільно зі студією онлайн-освіти EdEra. Він також буде корисним для методистів, освітніх управлінців та батьків учнів.

Під час підготовки онлайн-курсу були використані матеріали посібника“Смарт освіти” (ознайомитись із посібником можна тут – ред.).

Опанувавши курс, ви зможете навчитися застосовувати різновиди дистанційного та змішаного навчання, ознайомитись із ключовими особливостями та інструментами кожного формату, навчитись організовувати освітній процес, використовуючи технологію дистанційного навчання, а також дізнатися про успішні приклади застосування дистанційного та змішаного навчання, – розповіла Мандзій.

Курс складається з чотирьох модулів:

Модуль 1. Дистанційний та змішаний формати навчання як простір можливостей (буде доступний 25 серпня);

Модуль 2. Організація дистанційного та змішаного форматів навчання у школі (буде доступний 1 вересня);

Модуль 3. Методи навчання у дистанційному та змішаному форматах для учнів початкової школи (буде доступний 8 вересня);

Модуль 4. Методи навчання у дистанційному та змішаному форматах для учнів базової та профільної школи (буде доступний 15 вересня).

Курс розроблений Міністерством освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, який впроваджується Консорціумом ГО “DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні” та Цюріхського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).

За матеріалами сайту https://nus.org.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора