A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

З Днем знань!

Дата: 02.09.2019 11:46
Кількість переглядів: 136

Ось і настав цей день. День знань і старту нового навчального року. Святково одягнені дітки, їхні батьки, дідусі, бабусі та просто пересічні громадяни прийшли подивитись на це чудове свято, яке влаштували педагоги у кожній школі Полянської сільської ради.

З привітаннями до школярів звернулися директори шкіл, батьки та гості, присутні на святі. Вони побажали діткам, щоб цей день запам'ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань, а вчителям - наснаги та натхнення у їх величній місії. Дзвінко і виразно звучали вірші та пісні у виконанні учнів, а мрії та надії наймолодших учнів  полинули в чисте небо у вигляді жовто-блакитних кульок.

       Після лінійки для першокласників Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів  та Родниківської ЗОШ І-ІІ ступенів було організовано квест «Таємниці шкільної планети», завданням якого було віднайти символічні подарунки в їдальні, спортзалі, коридорі, кабінетах, а заодно  ознайомитись із внутрішньою будовою школи. Дітки разом із батьками із завзяттям шукали невеличкі сюрпризи, після чого всі дружно пішли на Перший урок.

          Вчіться, освоюйте і осягайте нові науки! Ви - наше майбутнє!

А.Гаврилюк


« повернутися

Вхід для адміністратора