A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ

Дата: 29.01.2019 11:40
Кількість переглядів: 151

          Протягом січня 2019 року з метою зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності України, виховання патріотизму та духовності  у закладах освіти Полянської сільської ради були проведені цікаві заходи, присвячені Дню Соборності України, 100 річниці Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

А саме: тематичні уроки, виховні години, круглі столи, конференції та перегляд  документального фільму режисера Анатоля Михеда «Україна. Становлення нації. част.3. Навіки разом». У закладах І ступеня було проведено конкурси малюнків «Рідна моя Україна», бесіди «Соборність України» та створено напис-розтяжку «Соборність. Сто років. Україна». У  шкільних та сільських бібліотеках були організовані книжкові виставки, тематичні полиці, що висвітлюють історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність.

        До відзначення 73-ї річниці  утворення Закарпатської області у складі України були проведені тематичні уроки «Закарпаття – минуле і сучасне» та виховні години в початкових класах «Наша Земля» (Гаврилюк А.).

                  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора