A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Рух – це здорово

Дата: 08.06.2021 09:58
Кількість переглядів: 199

 

               З метою реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року “Рухова активність — здоровий спосіб життя — здорова нація” на 2021 рік та у рамках святкування Дня захисту дітей, 08 червня 2021 року в оздоровчому таборі «Олімпія» та закладах дошкільної освіти було проведено фізкультурно-оздоровчі заходи під гаслом «Рух – це здорово».

          Усі заходи проводились з дотриманням встановлених карантинних обмежень. У садочках було проведено традиційні ранкові зарядки «Малята- здоров’ята», адже доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття.

           В оздоровчому таборі «Олімпія» день також розпочався із масової ранкової зарядки, після сніданку та невеликої перерви розпочались змагання з футболу та волейболу, після обіду усі діти приєдналися до загальнонаціонального забігу на визначену дистанцію. Після того вихованці секції «карате» демонстрували навички самооборони, вивчені на заняттях. Чому саме карате? Тому, що у філософії цього напрямку немає насильства і нападу. Тільки захист і фізична витривалість. Після невеликої перерви рухову активність продовжили викладачі хореографії, провівши з дітьми масовий танець (флешмоб).

         День пройшов на належному організаційному та розвивально-творчому рівні. Усі учасники фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово», крім того, що отримали велике задоволення,  заряд   енергії та бадьорий настрій, зрозуміли, що активний спосіб життя, регулярні заняття фізичною культурою і спортом необхідні для зміцнення фізичного та емоційного стану власного організму.


« повернутися

Вхід для адміністратора