A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Навчання за сучасними технологіями

Дата: 07.02.2020 09:23
Кількість переглядів: 107

Департаментом освіти і науки облдержадміністрації у 2019 році придбано інтерактивні панелі, які у грудні передано закладам освіти, на базі яких заплановано створити опорні заклади. Серед тих закладів - Полянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Інтерактивна панель - це сучасне презентаційне обладнання, використання якого підніме навчальний процес на якісно новий рівень. Більше не потрібно додаткове обладнання: мультимедійний проектор, комп’ютер, кабелі, які це все синхронізують. Інтерактивна панель - це ніби величезний планшет із уже вбудованим комп’ютером і динаміками.

З метою якісного та повноцінного її використання в роботі представником постачальника проведено кущові навчання: 5 лютого 2020 року в Буштинській загальноосвітній школі І−ІІІ ступенів Буштинської селищної ради Тячівського району та 6 лютого у Великоберезькій загальноосвітній школі І−ІІІ ступенів Берегівської районної ради.

Загалом навчанням було охоплено 48 вчителів природничо-математичного профілю із 30 закладів загальної середньої освіти, серед яких учителі Полянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Зустріч була змістовною, цікавою та відбулася на належному професійному рівні. Учасники отримали відповіді на всі свої запитання.

За матеріалами сайту департаменту освіти і науки облдержадміністрації


« повернутися

Вхід для адміністратора