A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Відкриття дитячого табору «Олімпія - 2019»

Дата: 03.06.2019 08:57
Кількість переглядів: 116

       Одним із пріоритетних питань, які реалізовує Полянська сільська рада, - це питання громадського здоров’я. Тому завдяки Полянському сільському голові Івану Івановичу Дрогобецькому вже третій рік поспіль діти нашої громади мають змогу відпочивати і оздоровлюватись у закладі «Олімпія», що функціонує в с. Поляна.

        2 червня 2019 року відбулося урочисте відкриття дитячого табору «Олімпія - 2019». Приємним сюрпризом для всіх стало те, що на запрошення Івана Івановича приєднались до наших діток ровесники із закладів освіти Сватівської міської ради, що на Луганщині. І це в черговий раз підтверджує, що Схід і Захід разом, а наша Україна – неподільна. «У прагненні до єдності та незалежності ми об’єднаємось і станемо ближчими, ріднішими», - такими словами розпочав Іван Іванович Дрогобецький відкриття табірної зміни. Він привітав усіх присутніх, попросив влаштувати гостям зі Сходу теплий прийом, побажав діткам добре відпочити, цікаво та весело провести час, набратися здоров’я та сил, енергії та незабутніх вражень, а працівникам табору - ентузіазму і натхнення у роботі. «Табір «Олімпія» створений для того, щоб ви мали можливість відпочити після тривалого навчального року, а різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори допоможуть вам здружитися між собою, адже ви діти однієї родини – України», - додав Іван Іванович. До слова долучився начальник  відділу освіти Петро Лізанець. Він побажав діткам вільно почувати себе в колі своїх однолітків, брати участь у різноманітних культурно -спортивних заходах та цікаво, з користю проводити час.

    Після слів привітань загони представили свої назви, девізи та загонові пісні, які придумали протягом дня, після чого відбулося урочисте запалення Вогнища Єднання, право на яке отримали командири усіх загонів. На завершення урочистої частини всі присутні мали змогу насолодитися цікавою концертною програмою.

       Отож, табірне життя розпочалося в очікуванні приємних вражень, дитячих радощів і хвилювань.

(Гаврилюк А.)


« повернутися

Вхід для адміністратора