A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Вітаємо переможців обласного етапу конкурсу "Новорічна композиція""

На обласному етапі Конкурсу «Новорічна композиція» було представлено понад 610 дитячих робіт від закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти області, серед яких 19 робіт закладів освіти Полянської сільської ради. За підсумками обласного етапу Конкурсу «Новорічна композиція» дипломами департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА-ОВА нагороджено наступних учнів за роботи: В номінації „Новорічний подарунок”

10:12 22.12.2023

Вітаємо з перемогою на національному етапі

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2022 року №1063 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік, у місті Києві Українським державним центром позашкільної освіти 30 листопада 2023 року були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України.  Цьогоріч на конкурс подано 1535 робіт з 22 регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Києва. Були представлені роботи у розділах: образотворче мистецтво та поезія (вірші) присвячені значущим подіям захисту України. Відповідно до рішення журі національного етапу, серед переможців визначено і роботу учня Полянської громади, а саме: малюнок Харькового Олександра, учня Голубинської гімназії ( керівник - Дюлай С.М.)  Олександра було нагороджено Дипломом ІІ ступеня. Вітаємо переможця та його керівника. Бажаємо успіхів та нових здобутків.

19:59 13.12.2023

Конкурс "Новорічна композиція"

На виконання наказів департаменту освіти і науки, з метою розкриття талантів і творчих здібностей учнів, у всіх закладах освіти було проведено конкурси " Новорічна композиція" та "Український сувенір" . На ІІ етап було надіслано 87 робіт. 24 найкращі із кращих виробів були відібрані для участі в обласному етапі. Очікуємо на перемогу, адже вироби наших учнів досконалі та надзвичайно креативні. А зараз просто насолоджуйтесь фото 

10:53 07.12.2023

День Святого Миколая у закладах освіти Полянської ТГ

 Одним із найбільш поважних святих, якого вшановують українці, є  Миколай Чудотворець, якого також називають Миколою Угодником.  Виконуючи Слово Боже і проповідуючи спасіння Христове, не залишався байдужим в турботах про бідних, малозабезпечених і ближніх своїх. Творив дивовижні справи, а безкорисливість і лагідність почитав великим привілеєм.  Чудотворець вважається покровителем в першу чергу дітей. Тому особливо нетерпляче на це свято очікували діти. І їхні очікування справдились, бо 6 грудня Святий Миколай завітав до кожного закладу освіти і від імені Полянської сільської ради подарував діткам веселий настрій і солодощі.

15:55 06.12.2023

Вітаємо з перемогою

На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації - обласної військової адміністрації від 02.10.2023 № 594 „Про проведення обласної краєзнавчої конференції „Мій рідний край, моя земля очима сучасників”, з метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, підтримки талановитих юних краєзнавців, упродовж жовтня - листопада 2023 року проведено обласну краєзнавчу конференцію „Мій рідний край, моя земля очима сучасників” (далі - Конференція). Конференція проходила в два етапи: заочний (попередній розгляд статей про пошуково-дослідницькі роботи) та очний (онлайн формат). Усього на Конференцію надійшло 67 робіт від закладів позашкільної та загальної середньої освіти. До другого етапу було допущено 35 робіт, серед яких  робота учениці Плосківського ліцею Митряк Данієли (кер. Юрій Шипович). 6 листопада 2023 року на базі КЗПО „Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” відбувся захист пошуково-дослідницьких робіт учасників другого етапу Конференції в онлайн форматі. Доповідь Митряк Данієли у секції „Історичне краєзнавство” було відзначено як одну з тих, що вирізнялися оригінальністю та ідейною виразністю. Ученицю визнано переможцем та нагороджено дипломом департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації „За кращу доповідь”. Також дипломом  нагороджено керівника учениці Юрія Шиповича.

10:12 05.12.2023

90 років... Пам'ятаємо

Голодомор 1932–1933 років — одна з найжахливіших сторінок в історії України: історики справедливо порівнюють її з Голокостом євреїв у роки Другої світової війни. 24-25 листопада у всіх закладах освіти і культури Полянської сільської ради відбулись години пам'яті жертв голодоморів в Україні та акція «Запали свічку пам’яті».

15:34 25.11.2023

Наближаємо Перемогу разом

Сусківська гімназія нещодавно долучилася до збору коштів для допомоги 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила.  Учителі та учні гімназії зібрали більше семи тисяч гривень, на які оборонці придбали необхідне їм обладнання.       Сьогодні полковник Віктор Кобернюк відвідав гімназію. Він виступив перед учнями та вчителями, висловив подяку, вручив їм грамоту.       Приємно наближати нашу Перемогу!

15:12 24.11.2023

Робоча нарада

22 листопада 2023 року на базі Полянської територіальної громади відбулась робоча нарада керівників освіти десяти територіальних громад (Свалявська міська ТГ, Полянська сільська ТГ, Неліпинська сільська ТГ, Воловецька селищна ТГ, Жденіївська селищна ТГ, Нижньоворітська сільська ТГ, Колочавська сільська ТГ, Міжгірська селищна ТГ, Пилипецька сільська ТГ, Синевирська сільська ТГ) за участі Шевері М.М., начальника управління освіти, науки, молоді та спорту, Славик О.І., начальника відділу управління персоналом та правової роботи, та Михайла Геревича, кандидата юридичних наук, викладача кафедри теорії та історії держави і права ДВНЗ УжНУ, з питань атестації педагогічних працівників, запобігання конфлікту інтересів, ліцензіювання, харчування, результативності,  створення безпечного освітнього середовища та інших. Усі питання подядку денного були висвітлені в повній мірі. На запитання учасників, які виникали у ході наради, було надано вичерпні відповіді. За відгуками керівників, робоча нарада, яка проходила у формі круглого столу, була конструктивною та продуктивною.

09:56 23.11.2023

Тренінг за програмою «Інструменти виявлення та подолання освітніх втрат»

21 листопада 2023 року, з метою підготовки педагогічних працівників до виявлення та подолання навчальних втрат за допомогою діагностичних інструментів, працівниками Управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області на чолі із заступником начальника управління - начальником інституційного аудиту Наталією Гордуз було проведено тренінг за програмою «Інструменти виявлення та подолання освітніх втрат» для педагогічних працівників закладів освіти Полянської сільської ради, які викладають у 5-6 класах.  За умови успішного проходження навчання педагогічні працівники отримають сертифікати про проходження підвищення кваліфікації 15 год. / 0,5 кредиту ЄКТС, видані Державною освітньою установою «Навчально-методичний центр з питань якості освіти» та управлінням Державної служби якості освіти у Закарпатській області. Крім того, було проведено онлайн опитування (анкетування) всіх керівників закладів загальної середньої освіти громади; онлайн опитування (анкетування) педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади, які працюють у 5-6 класах. А також, з метою моніторингового дослідження (вивчення питання) впровадження нового державного стандарту Нової української школи у 5-6 класах, відвідано три заклади загальної середньої освіти, а саме: Пасіцьку гімназію, Сусківську гімназію та Голубинську гімназію . 

16:27 21.11.2023

Пам'ять нетлінна

З 19 по 22 листопада 2023 з нагоди Дня Гідності та Свободи у закладах освіти та культури Полянської сільської ради було проведено ряд тематичних заходів, присвячених вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та розгорнуто тематичні виставки у сільських та шкільних бібліотеках. Вшанування загиблих відбулось хвилиною мовчання

14:26 21.11.2023

Вхід для адміністратора