A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Новини

Пам'ять нетлінна і вічна

15 лютого 2024 року  у закладах освіти та культури Полянської сільської ради відбулось вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Відповідно до Плану заходів, педагогічними працівниками закладів освіти та працівниками культури організовано й проведено виставки мемуарної та історичної літератури, фотографій, документів, архівних матеріалів про героїчне минуле ветеранів-інтернаціоналістів та проведено тематичні уроки й інформаційні години з історії війни в Республіці Афганістан. У селі Оленево було проведено молебень за загиблими воїнами на території інших держав та загиблими воїнами ЗСУ. У цей день також молилися за здоров'я воїнів - наших захисників, які відстоюють територіальну цілісність та незалежність України. Дружнього братерського плеча, здоров'я, добра, миру та злагоди вам, шановні наші Захисники.

09:55 16.02.2024

Вітаємо з перемогою на ІІІ (обласному) етапі XXIIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації  від 12 грудня 2023 року № 812 «Про проведення XXIIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», наказу відділу освіти від 24.01.2024 року № 7 «Про підсумки ІІ (в ТГ) етапу XXIIІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», на обласний етап було надіслано п’ять робіт: три роботи в номінації «Література» Сусківської, Голубинської гімназій та Плосківського ліцею та дві роботи в номінації «Історія України і державотворення» Сусківської та Пасіцької гімназій. На підставі рішення журі ІІІ етапу серед п’яти переможців у номінації «Література» - учениця 8 класу Голубинської гімназії Дюлай Домініка Ярославівна (вч. Жернакова Тамара Василівна), робота якої надіслана для участі у всеукраїнському етапі. Бажаємо успіху та нових звершень

15:24 15.02.2024

Конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей"

ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» та Федерація профспілок України організовують XIII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024», який реалізується за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій.

13:24 01.02.2024

ДСНС затвердила вказівки з підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях: що робити закладам освіти

Організаційно-методичні вказівки з підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях на 2024—2025 роки затвердила ДСНС наказом від 03.01.2024 № 8. Вони скеровують заклади дошкільної, загальної середньої та професійно-технічної освіти виконати вимоги Кодексу цивільного захисту України, а саме:  проводити обов’язкове навчання дітей дошкільного віку та учнів дій у надзвичайних ситуаціях; розробити та затвердити Положення про організацію навчання з питань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту; проводити Тижні безпеки дитини (ЗДО) та Дні цивільного захисту. Територіальні органи ДСНС організовуватимуть навчання населення дій у надзвичайних ситуаціях, зокрема братимуть участь у тренуваннях з учасниками освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої та професійно-технічної освіти під час проведення Тижнів безпеки дитини та Днів цивільного захисту згідно зі зведеними планами-графіками проведення цих заходів, розробленими органами управління освітою.

08:36 01.02.2024

Вітаємо переможців відкритого марафону з української мови

З 01 по 24 грудня 2023 року Інститут модернізації змісту освіти проводив 4-й відкритий марафон з української мови в дистанційній формі, метою якого було визначити рівень знань учнів з української мови. Марафон проходив на платформі, на якій учні повинні були зареєструватися зі своєї електронної пошти, на вказану пошту їм надсилались завдання кожного з чотирьох етапів. У 4-ому відкритому марафоні могли взяти участь всі бажаючі учні 3-11 класів. Було зареєстровано понад 5700 учасників-учнів 4-х класів із усієї України. Учні 4-Б класу Полянського ліцею (класний керівник Попович Оксана Федорівна) показали чудовий результат.Із сорока балів Петрус Марʼяна отримала 39 і виборола друге місце, Цукур Даніїл-третє місце (38 балів). Сертифікати за участь у марафоні отримали Стецович Іван (34 бали) та Горецька Милана (31бал). Вітаємо з досягненнями та бажаємо нових звершень

20:34 30.01.2024

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про атестацію педагогічних працівників

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 № 805, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 грудня 2022 р. за № 1649/38985.

14:54 30.01.2024

Вхід для адміністратора