A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту, культури, туризму та зовнішніх зв'язків Полянської сільської ради
Мукачівського району Закарпатської області

Свято в ПАДІЮНі

Дата: 16.05.2021 17:42
Кількість переглядів: 199

15 травня 2021 року в ПАДІЮНі відбулось нагородження учасників та переможців обласного конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». Для участі в обласному етапі відділом освіти Полянської сільської ради було надіслано 3 роботи - по одній у кожній номінації. І ми дуже пишаємось, що із 160-ти учасників у дев"ятку призовиків потрапив конкурсант нашої громади, який зумів вибороти перше місце у номінації "Вірш". 
Цим переможцем став Книш Артем, учень 8 класу Полянського ліцею Полянської сільської ради Мукачівського району (вчитель Гаврилюк А.І). Його було нагороджено Грамотою департаменту освіти і науки, молоді та спорту та грошовою винагородою, які він отримав з рук Ігоря Шинкарюка, заступника голови ОДА.
Після нагородження Артем зі сцени ПАДІЮНу презентував шанованій публіці вірш, за який отримав нагороду, чим викликав сльози в очах матерів, присутніх у залі. Учасницям конкурсу в номінації "Малюнок" - Матушак Софійці та в номінації "Лист" - Ігнатко Ользі, ученицям Плосківського ліцею, переможницям ІІ (в ОТГ) етапу, як заохочення було подаровано цукерки "Ужгород". Після нагородження наші дітки мали змогу насолодитися виступами інших талановитих дітей на  неймовірному концерті, який підготували колективи ПАДІЮНу та його філій. 
«Ми пишаємося досягненнями наших талановитих дітей! "– сказав Ігор Шинкарюк. А ми приєднюємось до цих слів і в свою чергу хочемо добавити, що за кожним успіхом дитини стоїть Учитель.


« повернутися

Вхід для адміністратора